Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kartalgc real kozan
Normal Tactiek cemx
45% Balbezit 55%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 25
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
22.1 gemiddelde waardering 32.6
zwak Schieten goed
slecht Passen matig
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Ekşimez speelt de bal door. Açkın is nu in balbezit. Pont begaat een overtreding. Pont krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Słowikowski probeert naar een medespeler te passen. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Önder is nu in balbezit. Barbosa rent richting de bal. Barbosa haalt uit met een fantastische trap. Sağlam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Słowikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Słowikowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Yoldaş de bal. Barbosa rent richting de bal. Barbosa haalt uit met een fantastische trap. Sağlam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Garçon is nu in balbezit. Garçon speelt de bal door. Önder is nu in balbezit. Zmartwiony onderschept slim de pass. Zmartwiony draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Hoşgör geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pont zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Barbosa de bal. Barbosa haalt uit met een fantastische trap. Sağlam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
kartalgc - real kozan 0:1

13e minuut.
Słowikowski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoşgör legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hoşgör krijgt een gele kaart. Barbosa wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Barbosa neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
kartalgc - real kozan 0:2

16e minuut.
Tabu passt de bal met de wreef. Açkın is nu in balbezit. Açkın probeert naar een medespeler te passen. Tabu rent richting de bal. Tabu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Pamuk rent richting de bal. Pamuk speelt de bal door. Madžgalj bereikt de bal nog maar net als eerste. Özten bereikt de bal nog maar net als eerste. Özten schiet op doel. Skibickas bokst de bal weg.

27e minuut.
Kutlamış heeft problemen om de bal te vangen. Zmartwiony rent richting de bal. Zmartwiony heeft problemen om de bal te vangen. Zmartwiony draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kartalgc - real kozan 0:3

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hoşgör met een harde bal richting middenveld. Słowikowski kopt de bal weg. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa haalt uit met een fantastische trap. Sağlam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Açkın zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Słowikowski rent richting de bal. Tabu maakt een afschuwelijke overtreding. Tabu krijgt een gele kaart. Słowikowski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Słowikowski kan niet meer verder spelen. Tammisalo komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Zmartwiony verovert de bal door een tackle van achteren. Zmartwiony geeft een hoge lob. Barbosa rent richting de bal. Barbosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kartalgc - real kozan 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kartalgc 75%, real kozan 25%.
kartalgc - real kozan 0:4

52e minuut.
Yoldaş raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Duvarcıoğlu komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Sağlam probeert naar een medespeler te passen. Garçon kan de bal niet met de borst controleren. Garçon probeert naar een medespeler te passen. Barbosa is nu in balbezit. Barbosa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Gencebay geeft een hoge lob. Daar is Garçon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garçon speelt de bal door. Zmartwiony rent richting de bal. Zmartwiony schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Daar is Önder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garçon is nu in balbezit. Garçon geeft een hoge lob. Barbosa rent richting de bal. Barbosa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
kartalgc - real kozan 0:5

75e minuut.
Tammisalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Önder verovert de bal door een tackle van achteren. Tammisalo is nu in balbezit. Zmartwiony is nu in balbezit. Zmartwiony schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kartalgc - real kozan 0:6

79e minuut.
Szóka geeft de bal voor. Pont bereikt de bal nog maar net als eerste. Pont speelt de bal door. Barbosa is nu in balbezit. Barbosa haalt uit met een fantastische trap. Sağlam bokst de bal weg. Klungelig pakt Duvarcıoğlu de bal. Barbosa is nu in balbezit. Barbosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kartalgc - real kozan 0:7

88e minuut.
Gencebay kopt de bal weg. Zmartwiony rent richting de bal. Duvarcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zmartwiony verovert de bal door een tackle van achteren. Zmartwiony draait met de bal, schiet en ... Sağlam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa draait met de bal, schiet en ... Sağlam bokst de bal weg.

90e minuut.
Damnik met een sublieme pass. Garçon rent richting de bal. Garçon met een sublieme pass. Zmartwiony bereikt de bal nog maar net als eerste. Zmartwiony draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kartalgc 76%, real kozan 24%.
kartalgc - real kozan 0:7