Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο Ziraat FK
τούμπα Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
11% Spel op eigen helft 89%
50 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.4 gemiddelde waardering 17.3
very good Schieten weak
very good Passen unsatisfactory
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Kunduracı passt de bal zonder na te denken. Schubert bereikt de bal nog maar net als eerste. Schubert speelt de bal door. Kosztolányi rent richting de bal. Kosztolányi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Fındıkçıoğlu trapt de bal weg. Schubert kopt de bal weg. Hajas is nu in balbezit. Hajas draait met de bal, schiet en ... Tatlıcı probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Daeseleire neemt de hoekschop. Pol maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - Ziraat FK 1:0

6e minuut.
Hajas probeert naar een medespeler te passen. Pol bereikt de bal nog maar net als eerste. Pol passt de bal met de wreef. Kosztolányi is nu in balbezit. Kosztolányi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Kosztolányi draait met de bal, schiet en ... Yolalan probeert de bal aan de voet te houden. Chrupek speelt de bal door. Klungelig pakt Hajas de bal. Hajas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - Ziraat FK 2:0

12e minuut.
Chrupek passt de bal in één keer door. Pol speelt de bal door. Hajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajas haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tatlıcı de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Pol speelt de bal door. Hajas rent richting de bal. Hajas met een sublieme pass. Kosztolányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosztolányi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. Kosztolányi rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - Ziraat FK 3:0

21e minuut.
Nedeljkov geeft een hoge lob. Kosztolányi kopt de bal weg. Hajas is nu in balbezit. Hajas schiet op doel. Na een snelle pass probeert Yolalan de bal onder controle te krijgen. Fındıkçıoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tatlıcı probeert de bal met de borst te controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Daeseleire kopt de bal weg. Tatlıcı is nu in balbezit. Hajas onderschept slim de pass. Hajas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Fındıkçıoğlu met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Daeseleire de bal. Daeseleire passt de bal met de wreef. Kosztolányi is nu in balbezit. Kosztolányi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - Ziraat FK 4:0

25e minuut.
Hajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajas passt de bal met de wreef. Kosztolányi rent richting de bal. Kosztolányi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - Ziraat FK 5:0

30e minuut.
Daeseleire met een snelle inworp. Chrupek speelt de bal door. Pol heeft problemen om de bal te vangen. Hajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - Ziraat FK 6:0

32e minuut.
Schubert speelt de bal door. Akşit rent richting de bal. Hajas verovert de bal door een tackle van achteren. Hajas haalt uit met een fantastische trap. Fındıkçıoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - Ziraat FK 7:0

40e minuut.
Daeseleire rent richting de bal. Daeseleire geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Pol de bal onder controle te krijgen. Kosztolányi rent richting de bal. Kosztolányi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Hajas passt de bal met de wreef. Daar is Tatlıcı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kosztolányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosztolányi schiet op doel. Fındıkçıoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - Ziraat FK 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 13%, Ziraat FK 87%.
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - Ziraat FK 8:0

48e minuut.
Hajas heeft problemen om de bal te vangen. Hajas geeft een lange en hoge pass. Kosztolányi rent richting de bal. Kosztolányi haalt uit met een fantastische trap. Fındıkçıoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - Ziraat FK 9:0

49e minuut.
Tatlıcı is nu in balbezit. Tatlıcı geeft een lange en hoge pass. Schubert kopt de bal weg. Kosztolányi is nu in balbezit. Kosztolányi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - Ziraat FK 10:0

52e minuut.
Inworp. Daeseleire met de inworp. Chrupek geeft een lange en hoge pass. Kosztolányi krijgt zijn hoofd ertegen. Fındıkçıoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - Ziraat FK 11:0

53e minuut.
Kosztolányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Geçitvermez onderschept slim de pass. Geçitvermez passt de bal in één keer door. Hajas rent richting de bal. Hajas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Daeseleire zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chrupek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrupek probeert naar een medespeler te passen. Kosztolányi rent richting de bal. Kosztolányi draait met de bal, schiet en ... Fındıkçıoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - Ziraat FK 12:0

57e minuut.
Kunduracı controleert de bal met de borst. Hajas rent richting de bal. Hajas speelt de bal door. Kosztolányi rent richting de bal. Kosztolányi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Canal raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bułajewski komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Pol geeft een hoge lob. Daeseleire bereikt de bal nog maar net als eerste. Daeseleire geeft een lange en hoge pass. Kosztolányi is nu in balbezit. Kosztolányi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - Ziraat FK 13:0

63e minuut.
Hajas passt de bal zonder na te denken. Yolalan rent richting de bal. Kosztolányi verovert de bal door een tackle van achteren. Kosztolányi draait met de bal, schiet en ... Paal! Aksöğüt rent richting de bal. Aksöğüt geeft een lange en hoge pass. Schubert probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kosztolányi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kosztolányi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - Ziraat FK 14:0

67e minuut.
Tatlıcı geeft een hoge lob. Inworp. Pol met de inworp. Schubert geeft een hoge lob. Kosztolányi maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Tatlıcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatlıcı geeft een lange en hoge pass. Inworp. Daeseleire zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chrupek geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - Ziraat FK 15:0

72e minuut.
Daeseleire rent richting de bal. Chrupek geeft een hoge lob. Daar is Yolalan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kosztolányi rent richting de bal. Kosztolányi draait met de bal, schiet en ... Fındıkçıoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - Ziraat FK 16:0

73e minuut.
Hajas passt de bal in één keer door. Akşit heeft problemen om de bal te vangen. Kosztolányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosztolányi schiet op doel. Yolalan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Geçitvermez kopt de bal weg. Klungelig pakt Hajas de bal. Schubert speelt de bal door. Pol geeft de bal voor. Kosztolányi springt en kopt de bal. Fındıkçıoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Oğuztürk met een sublieme pass. Schubert bereikt de bal nog maar net als eerste. Schubert speelt de bal door. Kosztolányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosztolányi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - Ziraat FK 17:0

79e minuut.
Kosztolányi rent richting de bal. Hajas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Akşit. Akşit krijgt een gele kaart. Hajas raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Hajas kan niet meer verder spelen.

81e minuut.
Pol verovert de bal door een tackle van achteren. Pol probeert naar een medespeler te passen. Schubert rent richting de bal. Schubert geeft een lange en hoge pass. Kosztolányi maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - Ziraat FK 18:0

85e minuut.
Doeltrap. Fındıkçıoğlu met een harde bal richting middenveld. Bułajewski kopt de bal weg. Kosztolányi is nu in balbezit. Kosztolányi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Pol kopt de bal weg. Klungelig pakt Kunduracı de bal. Pol speelt de bal door. Kosztolányi rent richting de bal. Kosztolányi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - Ziraat FK 19:0

90e minuut.
Schubert rent richting de bal. Schubert passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kosztolányi de bal. Kosztolányi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Yolalan de bal onder controle te krijgen. Fındıkçıoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 9%, Ziraat FK 91%.
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - Ziraat FK 19:0