Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FENERBAHÇE FC 457821
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.9
waardeloos Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Türkoğlu is nu in balbezit. Aral bereikt de bal nog maar net als eerste. Aral passt de bal met de wreef. Yurttaş rent richting de bal. Yurttaş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Pamuk geeft de bal voor. Tunaboylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Memişoğlu onderschept slim de pass. Durmuş is nu in balbezit. Durmuş haalt uit met een fantastische trap. Bercan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Yeşiltaş geeft een lange en hoge pass. Onay kopt de bal weg. Durmuş is nu in balbezit. Durmuş draait met de bal, schiet en ... Turacı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Erdem bereikt de bal nog maar net als eerste. Durmuş onderschept slim de pass. Durmuş speelt de bal door. Memişoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Memişoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Erdem geeft een lange en hoge pass. Tekşeker speelt de bal door. Özerbay rent richting de bal. Fedai onderschept slim de pass. Fedai draait met de bal, schiet en ... Bercan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Fedai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yurttaş is nu in balbezit. Yurttaş passt de bal in één keer door. Sözeri rent richting de bal. Sözeri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FENERBAHÇE FC 59%, 457821 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FENERBAHÇE FC - 457821 0:0

54e minuut.
Durmuş is nu in balbezit. Uykucu verovert de bal door een tackle van achteren. Memişoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Durmuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Durmuş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FENERBAHÇE FC - 457821 0:1

68e minuut.
Aral probeert naar een medespeler te passen. Memişoğlu is nu in balbezit. Memişoğlu passt de bal zonder na te denken. Durmuş rent richting de bal. Durmuş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Canalmaz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fedai met de inworp. Durmuş rent richting de bal. Durmuş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Sözeri raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kılınçtürk komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Turacı geeft een hoge lob. Inworp. Onay met de inworp. Daar is Durmuş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durmuş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FENERBAHÇE FC 65%, 457821 35%.
FENERBAHÇE FC - 457821 0:1