Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
-ıjı- SETOZ UNİTED
T-3232 Tactiek off
48% Balbezit 52%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 15
6 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
37.3 gemiddelde waardering 42.8
average Schieten good
average Passen solid
weak Verdedigen average


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bildiren met een snelle inworp. Gilev is nu in balbezit. Gilev schiet op doel. Szarniak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dor bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bildiren neemt de hoekschop. Saladukha springt en kopt de bal. Dor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Molinetto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bildiren geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Saladukha maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Zornoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Saladukha is nu in balbezit. Saladukha speelt de bal door. Gilev rent richting de bal. Gilev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Nikolov kopt de bal weg. Bildiren is nu in balbezit. Bildiren passt de bal met de wreef. Yougen probeert naar een medespeler te passen. Saladukha is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Saladukha rent richting de bal. Minda begaat een overtreding. Saladukha raakt geblesseerd tijdens het duel. Yougen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Saladukha bereikt de bal nog maar net als eerste. Saladukha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
-ıjı- - SETOZ UNİTED 0:1

44e minuut.
Burduşel probeert de bal aan de voet te houden. Zornoza rent richting de bal. Burduşel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Burduşel krijgt een gele kaart. Zornoza raakt geblesseerd tijdens het duel. Yougen wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -ıjı- 67%, SETOZ UNİTED 33%.
-ıjı- - SETOZ UNİTED 0:1

54e minuut.
Pittroff bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittroff geeft een hoge lob. Zornoza kopt de bal weg. Gilev rent richting de bal. Gilev haalt uit met een fantastische trap. Dor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Klungelig pakt Nikolov de bal. Gilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolov begaat een overtreding. Nikolov krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Yougen probeert naar een medespeler te passen. Saladukha rent richting de bal. Minda begaat een overtreding. Minda krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Yougen bereikt de bal nog maar net als eerste. Yougen passt de bal met de wreef. Zornoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Zornoza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
-ıjı- - SETOZ UNİTED 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -ıjı- 73%, SETOZ UNİTED 27%.
-ıjı- - SETOZ UNİTED 0:2