Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maltepe SK JaguarSport
ERİME BASLADI Tactiek 5-3-2
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
1 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.9 gemiddelde waardering 38.2
weak Schieten good
weak Passen weak
average Verdedigen good


3e minuut.
Ištuk geeft een hoge lob. Feyzullayev kopt de bal weg. Fryt probeert de bal aan de voet te houden. Branquinho rent richting de bal. Branquinho draait met de bal, schiet en ... Berkebay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Feyzullayev speelt de bal door. Eksen is nu in balbezit. Branquinho onderschept slim de pass. Yarəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarəliyev haalt uit met een fantastische trap. Berkebay bokst de bal weg. Yarəliyev is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Maltepe SK - JaguarSport 0:1

29e minuut.
Eksen onderschept slim de pass. Feyzullayev onderschept slim de pass. Feyzullayev passt de bal zonder na te denken. Branquinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Branquinho draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maltepe SK 63%, JaguarSport 37%.
Maltepe SK - JaguarSport 0:1

90e minuut.
Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordecki verovert de bal door een tackle van achteren. Hordecki probeert naar een medespeler te passen. Fagereng rent richting de bal. Fagereng geeft een hoge lob. State kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maltepe SK 45%, JaguarSport 55%.
Maltepe SK - JaguarSport 0:1