Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gazi united HodriMeydan
AAA Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.9 gemiddelde waardering 20.2
adequate Schieten weak
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
İskit bereikt de bal nog maar net als eerste. Emirli rent richting de bal. İskit verovert de bal door een tackle van achteren. Větvička is nu in balbezit. Větvička schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gazi united - HodriMeydan 1:0

9e minuut.
Serden geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt İşler de bal. Hughson is nu in balbezit. Emirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Emirli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gazi united - HodriMeydan 1:1

29e minuut.
Campo da Torre rent richting de bal. Campo da Torre geeft de bal voor. Daar is Ersoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Větvička is nu in balbezit. Větvička draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gazi united - HodriMeydan 2:1

33e minuut.
Terim geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Burman de bal. Burman passt de bal met de wreef. Hughson is nu in balbezit. Hughson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Dönmez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burman is nu in balbezit. İskit probeert naar een medespeler te passen. Hughson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hughson schiet op doel. Kuterman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Větvička rent richting de bal. Větvička draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gazi united - HodriMeydan 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gazi united 38%, HodriMeydan 62%.
gazi united - HodriMeydan 3:1

60e minuut.
Yardımcı onderschept slim de pass. Ulubey is nu in balbezit. Ulubey passt de bal zonder na te denken. Yardımcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yardımcı schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Klungelig pakt Větvička de bal. Ragıpoğlu is nu in balbezit. Větvička onderschept slim de pass. Větvička schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ersoy de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Větvička rent richting de bal. Větvička geeft een lange en hoge pass. Altaylı bereikt de bal nog maar net als eerste. Hughson rent richting de bal. Hughson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Ulubey rent richting de bal. Ulubey geeft de bal voor. Klungelig pakt Serden de bal. Belbüken rent richting de bal. Belbüken geeft een hoge lob. Paal!

77e minuut.
Emirli passt de bal met de wreef. Větvička rent richting de bal. Větvička passt de bal zonder na te denken. Hughson is nu in balbezit. Hughson haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Krawężnik onderschept slim de pass. Krawężnik geeft de bal voor. Ersoy kan de bal niet met de borst controleren. Hughson is nu in balbezit. Hughson haalt uit met een fantastische trap. Kuterman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Emirli speelt de bal door. Campo da Torre geeft een hoge lob. Serden heeft problemen om de bal te vangen. Belbüken rent richting de bal. Belbüken draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gazi united - HodriMeydan 3:2

85e minuut.
Daar is Ulubey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campo da Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. Campo da Torre passt de bal in één keer door. Belbüken rent richting de bal. Belbüken draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gazi united - HodriMeydan 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gazi united 53%, HodriMeydan 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gazi united - HodriMeydan 3:3