Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FENERBAHÇE FC DEMİRSPORUM
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 20.5
slecht Schieten matig
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Yekmen verovert de bal door een tackle van achteren. Yekmen geeft een lange en hoge pass. Gürel kopt de bal weg. Kılınçtürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kılınçtürk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FENERBAHÇE FC - DEMİRSPORUM 1:0

16e minuut.
Geçirmez onderschept slim de pass. Geçirmez speelt de bal door. Kocabıyık speelt de bal door. Çukurovalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çukurovalı draait met de bal, schiet en ... Bercan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Klungelig pakt Bilginer de bal. Bilginer passt de bal zonder na te denken. Canalmaz is nu in balbezit. Çukurovalı onderschept slim de pass. Çukurovalı draait met de bal, schiet en ... Bercan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Turanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turanoğlu speelt de bal door. Canalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocabıyık onderschept slim de pass. Kocabıyık haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FENERBAHÇE FC 58%, DEMİRSPORUM 42%.
FENERBAHÇE FC - DEMİRSPORUM 1:0

81e minuut.
Bilginer bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurttaş rent richting de bal. Yurttaş met een sublieme pass. Kılınçtürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kılınçtürk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FENERBAHÇE FC - DEMİRSPORUM 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FENERBAHÇE FC 64%, DEMİRSPORUM 36%.
FENERBAHÇE FC - DEMİRSPORUM 2:0