Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DEMİRSPORUM Bigafc
Normal Tactiek 433
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 21.3
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


6e minuut.
Çukurovalı verovert de bal door een tackle van achteren. Üzer rent richting de bal. Çukurovalı onderschept slim de pass. Çukurovalı schiet op doel. Tığ probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DEMİRSPORUM - Bigafc 1:0

14e minuut.
Arsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsoy geeft de bal voor. Dokuz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bilici rent richting de bal. Bilici haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Zan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Geçirmez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tezer rent richting de bal. Tezer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Tezer onderschept slim de pass. Tezer probeert naar een medespeler te passen. Zan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çukurovalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çukurovalı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEMİRSPORUM 56%, Bigafc 44%.
DEMİRSPORUM - Bigafc 1:0

63e minuut.
Ünaldı kan de bal niet met de borst controleren. Turanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turanoğlu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tezer de bal. Tezer haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Dokuz rent richting de bal. Dokuz met een sublieme pass. Bilici met een sublieme pass. Marka bereikt de bal nog maar net als eerste. Marka geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Çukurovalı passt de bal zonder na te denken. Tezer bereikt de bal nog maar net als eerste. Üzer onderschept slim de pass. Çukurovalı is nu in balbezit. Çukurovalı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Yüceses verovert de bal door een tackle van achteren. Yüceses geeft een lange en hoge pass. Arsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Beşerler is nu in balbezit. Beşerler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Bilici is nu in balbezit. Bilici speelt de bal door. Dokuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Beşerler bereikt de bal nog maar net als eerste. Beşerler draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DEMİRSPORUM - Bigafc 1:1

88e minuut.
Üzer passt de bal met de wreef. Arsoy probeert de bal aan de voet te houden. Dokuz rent richting de bal. Beşerler bereikt de bal nog maar net als eerste. Beşerler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEMİRSPORUM 55%, Bigafc 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DEMİRSPORUM - Bigafc 1:1