Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
-ıjı- Maltepe SK
T-3232 Tactiek ERİME BASLADI
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
37.2 gemiddelde waardering 38.4
redelijk Schieten matig
zwak Passen zwak
zwak Verdedigen matig


10e minuut.
Kurtlu probeert naar een medespeler te passen. Fagereng is nu in balbezit. Fagereng passt de bal met de wreef. Kity bereikt de bal nog maar net als eerste. Kity draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Daar is Mierkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bochinsky is nu in balbezit. Bochinsky passt de bal zonder na te denken. Podgorean is nu in balbezit. Podgorean draait met de bal, schiet en ... Berkebay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Marin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kity geeft een lange en hoge pass. Krzymiński controleert de bal met de borst. Podgorean bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgorean draait met de bal, schiet en ... Berkebay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Köymen rent richting de bal. Köymen geeft een hoge lob. Mierkiewicz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kiesinger de bal. Kity geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Podgorean rent richting de bal. Podgorean draait met de bal, schiet en ... Berkebay probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -ıjı- 45%, Maltepe SK 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
-ıjı- - Maltepe SK 0:0

62e minuut.
Burduşel probeert naar een medespeler te passen. Kity bereikt de bal nog maar net als eerste. Eksen onderschept slim de pass. Podgorean bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgorean draait met de bal, schiet en ... Berkebay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Szarniak probeert naar een medespeler te passen. Nikolov heeft problemen om de bal te vangen. Nikolov met een sublieme pass. Doncu is nu in balbezit. Doncu haalt uit met een fantastische trap. Dor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Mierkiewicz is nu in balbezit. Tutkowski onderschept slim de pass. Burduşel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tutkowski moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Tutkowski kan niet meer verder spelen. Bochinsky komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -ıjı- 51%, Maltepe SK 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
-ıjı- - Maltepe SK 0:0