Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SETOZ UNİTED JaguarSport
off Tactiek 5-3-2
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
19 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 35.7
solide Schieten redelijk
zeer goed Passen zwak
redelijk Verdedigen solide


4e minuut.
Zornoza kopt de bal weg. Świężawski heeft problemen om de bal te vangen. Saladukha rent richting de bal. Saladukha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Pittroff probeert naar een medespeler te passen. Feier is nu in balbezit. Feier geeft een hoge lob. Saladukha bereikt de bal nog maar net als eerste. Saladukha draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Dublinowski geeft een hoge lob. Gilev kopt de bal weg. Saladukha bereikt de bal nog maar net als eerste. Saladukha draait met de bal, schiet en ... State probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SETOZ UNİTED - JaguarSport 1:0

23e minuut.
Yougen bereikt de bal nog maar net als eerste. Yougen geeft een lange en hoge pass. Gilev rent richting de bal. Gilev draait met de bal, schiet en ... State probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Hordecki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bildiren zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gilev heeft problemen om de bal te vangen. Gilev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Świężawski verovert de bal door een tackle van achteren. Świężawski probeert naar een medespeler te passen. Fradin bereikt de bal nog maar net als eerste. Saladukha verovert de bal door een tackle van achteren. Saladukha schiet op doel. State bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SETOZ UNİTED 37%, JaguarSport 63%.
SETOZ UNİTED - JaguarSport 1:0

53e minuut.
Gilev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bildiren kopt de bal weg. Daar is Świężawski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilev schiet op doel. State bokst de bal weg. State probeert naar een medespeler te passen. Pittroff rent richting de bal. Zen probeert naar een medespeler te passen. Gilev rent richting de bal. Gilev schiet op doel. State kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Bildiren bereikt de bal nog maar net als eerste. Bildiren geeft de bal voor. Gilev rent richting de bal. Gilev draait met de bal, schiet en ... State maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SETOZ UNİTED - JaguarSport 2:0

89e minuut.
Ištuk is nu in balbezit. Yougen met een sublieme pass. Zornoza rent richting de bal. Saladukha rent richting de bal. Saladukha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SETOZ UNİTED 42%, JaguarSport 58%.
SETOZ UNİTED - JaguarSport 2:0