Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JaguarSport SETOZ UNİTED
5-3-2 Tactiek off
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
38.6 gemiddelde waardering 45.8
good Schieten solid
average Passen solid
good Verdedigen adequate


1e minuut.
Saladukha speelt de bal door. Gilev probeert de bal met de borst te controleren. Yarəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Branquinho rent richting de bal. Branquinho haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Adkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Bildiren maakt een afschuwelijke overtreding. Adkins raakt geblesseerd tijdens het duel. Ištuk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Yarəliyev de bal. Branquinho rent richting de bal. Branquinho haalt uit met een fantastische trap. Uyanık kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Dublinowski geeft een lange en hoge pass. Saladukha rent richting de bal. Hordecki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Saladukha moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Saladukha kan niet meer verder spelen. Zornoza komt het veld opgelopen. Gilev kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. State maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JaguarSport - SETOZ UNİTED 0:1

8e minuut.
Bildiren verovert de bal door een tackle van achteren. Bildiren speelt de bal door. Gilev rent richting de bal. Gilev schiet op doel. State maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JaguarSport - SETOZ UNİTED 0:2

20e minuut.
Zornoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordecki verovert de bal door een tackle van achteren. Hordecki geeft een lange en hoge pass. Rauch heeft problemen om de bal te vangen. Rauch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Zornoza heeft problemen om de bal te vangen. Rauch bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordecki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hordecki krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Pittroff met een sublieme pass. Rauch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rauch geeft een hoge lob. Gilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilev schiet op doel. State probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Ištuk geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bildiren met een snelle inworp. Gilev probeert de bal met de borst te controleren. Gilev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Yarəliyev passt de bal in één keer door. Branquinho is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pittroff. Pittroff krijgt een gele kaart. Branquinho wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

29e minuut.
Pittroff rent richting de bal. Pittroff passt de bal met de wreef. Rauch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rauch schiet op doel. State werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JaguarSport - SETOZ UNİTED 0:3

31e minuut.
Świężawski rent richting de bal. Zornoza onderschept slim de pass. Zornoza passt de bal in één keer door. Gilev rent richting de bal. Gilev schiet op doel. State verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Yougen passt de bal met de wreef. Zornoza is nu in balbezit. Zornoza speelt de bal door. Gilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bildiren met de inworp. Pittroff is nu in balbezit. Pittroff passt de bal zonder na te denken. Rauch bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
JaguarSport - SETOZ UNİTED 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JaguarSport 64%, SETOZ UNİTED 36%.
JaguarSport - SETOZ UNİTED 0:4

61e minuut.
Hordecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bildiren neemt de hoekschop. Gilev maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JaguarSport - SETOZ UNİTED 0:5

62e minuut.
Dublinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Yougen is nu in balbezit. Yougen geeft een lange en hoge pass. Rauch controleert de bal met de borst. Rauch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
State trapt de bal weg van het doel. Yarəliyev is nu in balbezit. Pittroff is nu in balbezit. Yarəliyev onderschept slim de pass. Yarəliyev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Bildiren raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Üzümlü komt het veld opgelopen. Pittroff met de inworp. Gilev is nu in balbezit. Gilev haalt uit met een fantastische trap. State probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zornoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Zornoza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Feier bereikt de bal nog maar net als eerste. Feier probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Feyzullayev de bal. Yougen bereikt de bal nog maar net als eerste. Yougen passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zornoza is nu in balbezit. Zornoza schiet op doel. State maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Fradin geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Üzümlü zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Pittroff de bal. Pittroff geeft een hoge lob. State bokst de bal weg.

87e minuut.
Pittroff bereikt de bal nog maar net als eerste. Fradin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fradin passt de bal met de wreef. Pittroff is nu in balbezit. Pittroff draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JaguarSport 62%, SETOZ UNİTED 38%.
JaguarSport - SETOZ UNİTED 0:5