Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gazi united FENERBAHÇE FC
AAA Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
38% Spel op eigen helft 62%
21 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.6 gemiddelde waardering 18.5
good Schieten poor
weak Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Dönmez passt de bal zonder na te denken. Větvička heeft problemen om de bal te vangen. Větvička probeert naar een medespeler te passen. Hughson probeert de bal met de borst te controleren. Hughson haalt uit met een fantastische trap. Paal!

6e minuut.
Erdem met een sublieme pass. Yurttaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurttaş met een sublieme pass. Kılınçtürk is nu in balbezit. Kılınçtürk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Rush kopt de bal weg. Hughson bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunaboylu speelt de bal door. Větvička rent richting de bal. Větvička haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Özerbay rent richting de bal. Větvička verovert de bal door een tackle van achteren. Větvička met een sublieme pass. Hughson rent richting de bal. Hughson schiet op doel. Bercan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Montañés geeft een lange en hoge pass. Moretti kopt de bal weg. Hughson rent richting de bal. Hughson schiet op doel. Bercan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gazi united - FENERBAHÇE FC 1:0

28e minuut.
Yekmen met een snelle inworp. Yurttaş rent richting de bal. Yurttaş schiet op doel. Kılınçtürk springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gazi united - FENERBAHÇE FC 1:1

35e minuut.
Rush probeert naar een medespeler te passen. Hughson rent richting de bal. Domalíp speelt de bal door. Větvička rent richting de bal. Větvička draait met de bal, schiet en ... Bercan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Na een snelle pass probeert Canalmaz de bal onder controle te krijgen. Dönmez geeft een hoge lob. Erdem controleert de bal met de borst. Hughson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hughson draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
gazi united - FENERBAHÇE FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gazi united 41%, FENERBAHÇE FC 59%.
gazi united - FENERBAHÇE FC 2:1

47e minuut.
Daar is Hughson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domalíp is nu in balbezit. Domalíp passt de bal zonder na te denken. Hughson is nu in balbezit. Hughson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Serden probeert naar een medespeler te passen. Dönmez rent richting de bal. Dönmez passt de bal met de wreef. Větvička rent richting de bal. Větvička geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Domalíp is nu in balbezit. Domalíp passt de bal in één keer door. Hughson is nu in balbezit. Hughson schiet op doel. Bercan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gazi united - FENERBAHÇE FC 3:1

60e minuut.
Moretti geeft de bal voor. Klungelig pakt Turacı de bal. Domalíp kopt de bal weg. Větvička is nu in balbezit. Větvička schiet op doel. Bercan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Rush met een sublieme pass. Větvička heeft problemen om de bal te vangen. Domalíp speelt de bal door. Hughson rent richting de bal. Hughson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gazi united - FENERBAHÇE FC 4:1

76e minuut.
Özerbay bereikt de bal nog maar net als eerste. Větvička verovert de bal door een tackle van achteren. Větvička passt de bal in één keer door. Domalíp is nu in balbezit. Domalíp draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Domalíp geeft een hoge lob. Bercan speelt de bal door. Montañés kopt de bal weg. Hughson is nu in balbezit. Hughson haalt uit met een fantastische trap. Bercan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
gazi united - FENERBAHÇE FC 5:1

90e minuut.
Moretti is nu in balbezit. Moretti geeft een hoge lob. Hughson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hughson draait met de bal, schiet en ... Bercan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gazi united 35%, FENERBAHÇE FC 65%.
gazi united - FENERBAHÇE FC 5:1