Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bigafc gazi united
433 Tactiek AAA
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 23.6
weak Schieten average
poor Passen average
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Dönmez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Üzer is nu in balbezit. İskit verovert de bal door een tackle van achteren. İskit passt de bal zonder na te denken. Hughson bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Bigafc - gazi united 0:1

7e minuut.
Hughson is nu in balbezit. Zan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hughson onderschept slim de pass. Hughson schiet op doel. Tığ maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bigafc - gazi united 0:2

13e minuut.
Větvička kopt de bal weg. Daar is Zan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hughson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hughson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bigafc - gazi united 0:3

16e minuut.
Burman is nu in balbezit. Dokuz is nu in balbezit. Kemerci begaat een overtreding. Dokuz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Üzer met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Burman passt de bal in één keer door. Kocamaz is nu in balbezit. Kocamaz speelt de bal door. Beşerler bereikt de bal nog maar net als eerste. Beşerler haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Zan geeft de bal voor. Inworp. Altaylı met een snelle inworp. Hughson rent richting de bal. Hughson geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bigafc - gazi united 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bigafc 42%, gazi united 58%.
Bigafc - gazi united 0:4

54e minuut.
Campo da Torre is nu in balbezit. Bilici onderschept slim de pass. Bilici speelt de bal door. Větvička is nu in balbezit. Větvička schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
İskit passt de bal zonder na te denken. Açıkkanat bereikt de bal nog maar net als eerste. Açıkkanat probeert naar een medespeler te passen. Dönmez rent richting de bal. Dönmez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Tığ met een harde bal richting middenveld. Üzer kan de bal niet met de borst controleren. Kemerci bereikt de bal nog maar net als eerste. Větvička bereikt de bal nog maar net als eerste. Větvička draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Tığ maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Krawężnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Krawężnik geeft een hoge lob. Altaylı is nu in balbezit. Marka verovert de bal door een tackle van achteren. Marka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Altaylı met een sublieme pass. Bilici rent richting de bal. Bilici probeert naar een medespeler te passen. Beşerler rent richting de bal. Beşerler schiet op doel. Paal!

81e minuut.
Krawężnik met een harde bal richting middenveld. Altaylı kopt de bal weg. Kocamaz rent richting de bal. Hughson onderschept slim de pass. Hughson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Marka bereikt de bal nog maar net als eerste. Campo da Torre verovert de bal door een tackle van achteren. Campo da Torre geeft een hoge lob. Hughson is nu in balbezit. Hughson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bigafc 42%, gazi united 58%.
Bigafc - gazi united 0:4