Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gazi united SETOZ UNİTED
AAA Tactiek off
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 38
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
33 gemiddelde waardering 44.1
average Schieten adequate
average Passen solid
weak Verdedigen average


1e minuut.
Zornoza is nu in balbezit. Saladukha is nu in balbezit. Saladukha probeert naar een medespeler te passen. Gilev is nu in balbezit. Gilev draait met de bal, schiet en ... Schirripa bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bildiren geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Saladukha krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Gilev is nu in balbezit. Gilev passt de bal zonder na te denken. Zornoza is nu in balbezit. Zornoza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gazi united - SETOZ UNİTED 0:1

4e minuut.
Zornoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Zornoza passt de bal met de wreef. Saladukha is nu in balbezit. Gilev rent richting de bal. Gilev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Sürmeli met een sublieme pass. Bildiren rent richting de bal. Bildiren passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gilev de bal. Gilev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Gilev rent richting de bal. Gilev passt de bal zonder na te denken. Krawężnik rent richting de bal. Zornoza onderschept slim de pass. Zornoza haalt uit met een fantastische trap. Schirripa bokst de bal weg.

19e minuut.
Pittroff kopt de bal weg. Daar is Gilev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wat een zware overtreding van Krawężnik ... Strafschop! Directe rode kaart, Krawężnik moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Krawężnik schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Gilev moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Gilev kan niet meer verder spelen. Üzümlü komt het veld opgelopen. Saladukha neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
gazi united - SETOZ UNİTED 0:2

21e minuut.
Yougen rent richting de bal. Yougen passt de bal met de wreef. Üzümlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Üzümlü schiet op doel. Schirripa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gazi united - SETOZ UNİTED 0:3

22e minuut.
İğdeli bereikt de bal nog maar net als eerste. İğdeli geeft een hoge lob. Bildiren probeert naar een medespeler te passen. Üzümlü rent richting de bal. Üzümlü schiet op doel. Schirripa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Pittroff geeft de bal voor. Klungelig pakt Üzümlü de bal. Montañés begaat een overtreding. Üzümlü is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Üzümlü komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Tardieu rent richting de bal. Tardieu geeft de bal voor. Bildiren rent richting de bal. Bildiren geeft de bal voor. Saladukha springt en kopt de bal. Schirripa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zornoza rent richting de bal. Zornoza haalt uit met een fantastische trap. Schirripa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gazi united - SETOZ UNİTED 0:4

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bildiren met de inworp. Üzümlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Üzümlü schiet op doel. Schirripa probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Zornoza heeft problemen om de bal te vangen. Üzümlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Üzümlü passt de bal met de wreef. Saladukha is nu in balbezit. Saladukha draait met de bal, schiet en ... Schirripa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Montañés met een sublieme pass. Větvička bereikt de bal nog maar net als eerste. Domalíp geeft een lange en hoge pass. Hughson rent richting de bal. Hughson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gazi united - SETOZ UNİTED 1:4

39e minuut.
Saladukha controleert de bal met de borst. Moretti is nu in balbezit. Saladukha verovert de bal door een tackle van achteren. Zornoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Zornoza schiet op doel. Schirripa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Yougen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Üzümlü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zornoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Zornoza schiet op doel. Schirripa bokst de bal weg.

43e minuut.
Yougen geeft een lange en hoge pass. Zornoza kopt de bal weg. Saladukha is nu in balbezit. Saladukha haalt uit met een fantastische trap. Schirripa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Yougen kopt de bal weg. Zornoza controleert de bal met de borst. Üzümlü rent richting de bal. Üzümlü draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Montañés met een sublieme pass. Tardieu rent richting de bal. Tardieu geeft een lange en hoge pass. Saladukha bereikt de bal nog maar net als eerste. Saladukha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gazi united 73%, SETOZ UNİTED 27%.
gazi united - SETOZ UNİTED 1:4

48e minuut.
Rush controleert de bal met de borst. Yougen bereikt de bal nog maar net als eerste. Yougen passt de bal in één keer door. Üzümlü rent richting de bal. Üzümlü schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Serden geeft de bal voor. Sürmeli geeft een hoge lob. Zornoza rent richting de bal. Zornoza schiet op doel. Schirripa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gazi united - SETOZ UNİTED 1:5

52e minuut.
Yougen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pittroff bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittroff met een sublieme pass. Yougen heeft problemen om de bal te vangen. Yougen geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Schirripa probeert naar een medespeler te passen. Domalíp kopt de bal weg. Klungelig pakt Tardieu de bal. Větvička rent richting de bal. Větvička haalt uit met een fantastische trap. Uyanık bokst de bal weg.

62e minuut.
Yougen met een sublieme pass. Bildiren met een sublieme pass. Saladukha rent richting de bal. Saladukha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Bildiren verovert de bal door een tackle van achteren. Dönmez probeert naar een medespeler te passen. Zornoza rent richting de bal. Zornoza haalt uit met een fantastische trap. Schirripa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gazi united - SETOZ UNİTED 1:6

66e minuut.
Bildiren passt de bal in één keer door. Yougen is nu in balbezit. Yougen speelt de bal door. Üzümlü rent richting de bal. Üzümlü draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Schirripa met een harde bal richting middenveld. Pittroff kan de bal niet met de borst controleren. Pittroff speelt de bal door. Zornoza rent richting de bal. Zornoza haalt uit met een fantastische trap. Schirripa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
gazi united - SETOZ UNİTED 1:7

75e minuut.
Pittroff verovert de bal door een tackle van achteren. Pittroff met een sublieme pass. Zornoza is nu in balbezit. Zornoza draait met de bal, schiet en ... Schirripa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gazi united - SETOZ UNİTED 1:8

77e minuut.
Bildiren probeert naar een medespeler te passen. Daar is Üzümlü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zornoza is nu in balbezit. Saladukha is nu in balbezit. Saladukha haalt uit met een fantastische trap. Schirripa bokst de bal weg.

80e minuut.
Serden rent richting de bal. Serden geeft een lange en hoge pass. Yougen kopt de bal weg. Zornoza rent richting de bal. Zornoza draait met de bal, schiet en ... Schirripa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gazi united 64%, SETOZ UNİTED 36%.
gazi united - SETOZ UNİTED 1:8