Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SETOZ UNİTED gazi united
off Tactiek AAA
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
17 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 34.5
solid Schieten average
adequate Passen average
poor Verdedigen average


2e minuut.
Saladukha is nu in balbezit. Krawężnik onderschept slim de pass. Rauch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rauch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SETOZ UNİTED - gazi united 1:0

9e minuut.
Sürmeli verovert de bal door een tackle van achteren. Sürmeli geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert İğdeli de bal onder controle te krijgen. Saladukha is nu in balbezit. Saladukha haalt uit met een fantastische trap. Schirripa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Yougen speelt de bal door. Feier is nu in balbezit. Feier geeft de bal voor. Saladukha rent richting de bal. Saladukha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Domalíp is nu in balbezit. Domalíp passt de bal zonder na te denken. Větvička bereikt de bal nog maar net als eerste. Větvička haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SETOZ UNİTED - gazi united 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SETOZ UNİTED 43%, gazi united 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SETOZ UNİTED - gazi united 1:1

46e minuut.
Pittroff probeert naar een medespeler te passen. Yougen rent richting de bal. Yougen probeert naar een medespeler te passen. Rauch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rauch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Saladukha is nu in balbezit. Saladukha passt de bal met de wreef. Gilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilev draait met de bal, schiet en ... Schirripa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SETOZ UNİTED - gazi united 2:1

51e minuut.
Pittroff is nu in balbezit. Pittroff geeft een lange en hoge pass. Gilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SETOZ UNİTED - gazi united 3:1

55e minuut.
Yougen kopt de bal weg. İğdeli heeft problemen om de bal te vangen. Gilev rent richting de bal. Gilev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SETOZ UNİTED - gazi united 4:1

59e minuut.
Üzümlü verovert de bal door een tackle van achteren. Üzümlü passt de bal zonder na te denken. Rauch is nu in balbezit. Rauch draait met de bal, schiet en ... Schirripa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SETOZ UNİTED - gazi united 5:1

62e minuut.
Uyanık probeert naar een medespeler te passen. Saladukha kopt de bal weg. Rauch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rauch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Větvička is nu in balbezit. Pittroff onderschept slim de pass. Pittroff geeft een lange en hoge pass. Saladukha is nu in balbezit. Saladukha haalt uit met een fantastische trap. Schirripa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SETOZ UNİTED - gazi united 6:1

70e minuut.
Rush probeert de bal aan de voet te houden. Yougen bereikt de bal nog maar net als eerste. Yougen probeert naar een medespeler te passen. Gilev is nu in balbezit. Gilev schiet op doel. Schirripa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Pittroff is nu in balbezit. Üzümlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Üzümlü speelt de bal door. Gilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilev draait met de bal, schiet en ... Schirripa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
SETOZ UNİTED - gazi united 7:1

81e minuut.
Domalíp speelt de bal door. Feier onderschept slim de pass. Inworp. Moretti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Domalíp geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
İğdeli bereikt de bal nog maar net als eerste. İğdeli geeft een lange en hoge pass. Inworp. Yougen met een snelle inworp. Pittroff geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SETOZ UNİTED 40%, gazi united 60%.
SETOZ UNİTED - gazi united 7:1