Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DEMİRSPORUM Maltepe SK
Normal Tactiek ERİME BASLADI
36% Balbezit 64%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 35.5
weak Schieten adequate
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen average


10e minuut.
Belözoğlu is nu in balbezit. Kiesinger onderschept slim de pass. Kiesinger probeert naar een medespeler te passen. Doncu is nu in balbezit. Doncu draait met de bal, schiet en ... Halkalı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
DEMİRSPORUM - Maltepe SK 0:1

14e minuut.
Halkalı trapt de bal weg. Krzymiński heeft problemen om de bal te vangen. Bochinsky probeert naar een medespeler te passen. Doncu rent richting de bal. Doncu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

40e minuut.
Bilginer onderschept slim de pass. Krzymiński onderschept slim de pass. Krzymiński met een sublieme pass. Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEMİRSPORUM 67%, Maltepe SK 33%.
DEMİRSPORUM - Maltepe SK 0:1

55e minuut.
Krzymiński rent richting de bal. Krzymiński probeert naar een medespeler te passen. Fagereng speelt de bal door. Doncu rent richting de bal. Doncu haalt uit met een fantastische trap. Halkalı bokst de bal weg.

57e minuut.
Krzymiński speelt de bal door. Bochinsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochinsky passt de bal zonder na te denken. Tutkowski is nu in balbezit. Tutkowski geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Gürel de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tutkowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Doncu rent richting de bal. Doncu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Belözoğlu passt de bal met de wreef. Güneşadam is nu in balbezit. Güneşadam met een sublieme pass. Doncu heeft problemen om de bal te vangen. Doncu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Belözoğlu onderschept slim de pass. Bochinsky met een sublieme pass. Krzymiński is nu in balbezit. Doncu is nu in balbezit. Doncu haalt uit met een fantastische trap. Halkalı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Doncu rent richting de bal. Doncu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DEMİRSPORUM - Maltepe SK 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEMİRSPORUM 80%, Maltepe SK 20%.
DEMİRSPORUM - Maltepe SK 0:2