Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maltepe SK DEMİRSPORUM
ERİME BASLADI Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
27% Spel op eigen helft 73%
30 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.3 gemiddelde waardering 16.3
adequate Schieten weak
poor Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Bilginer rent richting de bal. Bilginer passt de bal zonder na te denken. Tınaz rent richting de bal. Doncu rent richting de bal. Doncu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Krzymiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bilginer bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzymiński onderschept slim de pass. Doncu rent richting de bal. Doncu haalt uit met een fantastische trap. Halkalı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Maltepe SK - DEMİRSPORUM 1:0

13e minuut.
Tezer rent richting de bal. Torlak met een sublieme pass. Doncu rent richting de bal. Doncu schiet op doel. Klungelig pakt Gürel de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Bochinsky passt de bal zonder na te denken. Krzymiński is nu in balbezit. Krzymiński met een sublieme pass. Doncu is nu in balbezit. Doncu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Tınaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tınaz geeft een lange en hoge pass. Krzymiński kopt de bal weg. Doncu probeert de bal met de borst te controleren. Doncu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Bochinsky verovert de bal door een tackle van achteren. Bochinsky probeert naar een medespeler te passen. Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu schiet op doel. Halkalı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maltepe SK - DEMİRSPORUM 2:0

24e minuut.
Bochinsky met een sublieme pass. Doncu is nu in balbezit. Arsoy rent richting de bal. Doncu verovert de bal door een tackle van achteren. Doncu schiet op doel. Halkalı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Tutkowski rent richting de bal. Bochinsky speelt de bal door. Krzymiński geeft de bal voor. Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maltepe SK 33%, DEMİRSPORUM 67%.
Maltepe SK - DEMİRSPORUM 2:0

59e minuut.
Krzymiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzymiński passt de bal met de wreef. Bochinsky rent richting de bal. Bochinsky geeft een lange en hoge pass. Doncu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Tezer rent richting de bal. Krzymiński onderschept slim de pass. Krzymiński probeert naar een medespeler te passen. Doncu is nu in balbezit. Doncu haalt uit met een fantastische trap. Halkalı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Geçirmez kopt de bal weg. Tezer heeft problemen om de bal te vangen. Bilginer bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzymiński onderschept slim de pass. Krzymiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Bochinsky kopt de bal weg. Belözoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu onderschept slim de pass. Klungelig pakt Doncu de bal. Doncu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Halkalı trapt de bal weg. Tezer kopt de bal weg. Doncu rent richting de bal. Doncu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Kurtlu geeft een lange en hoge pass. Tutkowski kopt de bal weg. Krzymiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Bilginer rent richting de bal. Krzymiński verovert de bal door een tackle van achteren. Krzymiński passt de bal in één keer door. Doncu rent richting de bal. Doncu haalt uit met een fantastische trap. Halkalı bokst de bal weg. Daar is Gürel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doncu rent richting de bal. Doncu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maltepe SK - DEMİRSPORUM 3:0

81e minuut.
Klungelig pakt Krzymiński de bal. Çukurovalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzymiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krzymiński krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Tezer met een sublieme pass. Bochinsky met een sublieme pass. Belözoğlu rent richting de bal. Doncu onderschept slim de pass. Doncu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Krzymiński kopt de bal weg. Bochinsky rent richting de bal. Bochinsky passt de bal zonder na te denken. Tutkowski rent richting de bal. Tutkowski geeft een hoge lob. Halkalı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Doncu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maltepe SK - DEMİRSPORUM 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maltepe SK 21%, DEMİRSPORUM 79%.
Maltepe SK - DEMİRSPORUM 4:0