Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
457821 -ıjı-
Normal Tactiek T-3232
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
0 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 35.2
poor Schieten adequate
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Fontana probeert de bal aan de voet te houden. Fontana geeft een hoge lob. Podgorean bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgorean schiet op doel. Eski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Podgorean bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pamuk. Podgorean is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Podgorean zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kity is nu in balbezit. Kity schiet op doel. Eski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
457821 - -ıjı- 0:1

15e minuut.
Oltenescu speelt de bal door. Fontana bereikt de bal nog maar net als eerste. Saklambaç is nu in balbezit. Fontana verovert de bal door een tackle van achteren. Fontana geeft de bal voor. Eski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Yeşiltaş geeft een hoge lob. Inworp. Podgorean met de inworp. Fontana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontana geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Marin kan de bal niet met de borst controleren. Fontana rent richting de bal. Fontana speelt de bal door. Podgorean rent richting de bal. Podgorean haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Podgorean met een sublieme pass. Kity is nu in balbezit. Kity passt de bal in één keer door. Podgorean is nu in balbezit. Podgorean draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
457821 - -ıjı- 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 457821 63%, -ıjı- 37%.
457821 - -ıjı- 0:2

48e minuut.
Podgorean met een sublieme pass. Yeşiltaş heeft problemen om de bal te vangen. Kity is nu in balbezit. Kity draait met de bal, schiet en ... Eski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
457821 - -ıjı- 0:3

63e minuut.
Burduşel geeft een lange en hoge pass. Kity kopt de bal weg. Podgorean is nu in balbezit. Podgorean haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
457821 - -ıjı- 0:4

80e minuut.
Burduşel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontana rent richting de bal. Fontana passt de bal met de wreef. Podgorean rent richting de bal. Podgorean haalt uit met een fantastische trap. Eski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 457821 69%, -ıjı- 31%.
457821 - -ıjı- 0:4