Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
-ıjı- HodriMeydan
T-3232 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
30% Spel op eigen helft 70%
20 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.9 gemiddelde waardering 20.6
adequate Schieten poor
average Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Podgorean bereikt de bal nog maar net als eerste. İşler rent richting de bal. Podgorean verovert de bal door een tackle van achteren. Podgorean draait met de bal, schiet en ... Kuterman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
-ıjı- - HodriMeydan 1:0

9e minuut.
Ersoy geeft een hoge lob. Marin probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Terim de bal. Kity bereikt de bal nog maar net als eerste. Kity geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Daar is İşler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kity bereikt de bal nog maar net als eerste. Kity passt de bal zonder na te denken. Podgorean is nu in balbezit. Podgorean draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Mierkiewicz rent richting de bal. Mierkiewicz met een sublieme pass. Kity bereikt de bal nog maar net als eerste. Kity schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
-ıjı- - HodriMeydan 2:0

20e minuut.
Burduşel rent richting de bal. Mierkiewicz is nu in balbezit. Mierkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Podgorean rent richting de bal. Podgorean haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Terim controleert de bal met de borst. Marin geeft een lange en hoge pass. Podgorean probeert de bal aan de voet te houden. Podgorean draait met de bal, schiet en ... Kuterman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
-ıjı- - HodriMeydan 3:0

26e minuut.
Rekieć speelt de bal door. Oltenescu rent richting de bal. Oltenescu met een sublieme pass. Kity is nu in balbezit. Kity draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
-ıjı- - HodriMeydan 4:0

29e minuut.
Burduşel geeft een lange en hoge pass. Kity is nu in balbezit. Kity probeert naar een medespeler te passen. Podgorean is nu in balbezit. Podgorean haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
-ıjı- - HodriMeydan 5:0

34e minuut.
Akdağ kopt de bal weg. Mierkiewicz kan de bal niet met de borst controleren. Mierkiewicz speelt de bal door. Kity is nu in balbezit. Kity draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Mierkiewicz passt de bal zonder na te denken. İşler heeft problemen om de bal te vangen. Kity bereikt de bal nog maar net als eerste. Kity draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
-ıjı- - HodriMeydan 6:0

37e minuut.
Marin geeft de bal voor. Kity kopt de bal weg. İşler heeft problemen om de bal te vangen. Podgorean bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgorean haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Kity bereikt de bal nog maar net als eerste. Kity passt de bal zonder na te denken. Podgorean bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgorean haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
-ıjı- - HodriMeydan 7:0

45e minuut.
Mierkiewicz geeft een hoge lob. Oltenescu rent richting de bal. Ragıpoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oltenescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Oltenescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
-ıjı- - HodriMeydan 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -ıjı- 30%, HodriMeydan 70%.
-ıjı- - HodriMeydan 8:0

49e minuut.
Burduşel geeft de bal voor. Kity is nu in balbezit. Kity passt de bal zonder na te denken. Podgorean rent richting de bal. Podgorean haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
İşler met een sublieme pass. Mierkiewicz kan de bal niet met de borst controleren. Mierkiewicz passt de bal met de wreef. Podgorean bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgorean haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
-ıjı- - HodriMeydan 9:0

65e minuut.
Marin heeft problemen om de bal te vangen. Terim begaat een overtreding. Marin raakt geblesseerd tijdens het duel. Mierkiewicz met een snel genomen vrije trap. Kity kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Podgorean bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgorean geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Emirli de bal onder controle te krijgen. Kity is nu in balbezit. Kity schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Oltenescu speelt de bal door. Kity speelt de bal door. Podgorean bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgorean haalt uit met een fantastische trap. Kuterman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
-ıjı- - HodriMeydan 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -ıjı- 30%, HodriMeydan 70%.
-ıjı- - HodriMeydan 10:0