Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FENERBAHÇE FC JaguarSport
Normal Tactiek 5-3-2
40% Balbezit 60%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 35.8
unsatisfactory Schieten solid
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
Uykucu is nu in balbezit. Yarəliyev onderschept slim de pass. Branquinho rent richting de bal. Branquinho schiet op doel. Bercan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FENERBAHÇE FC - JaguarSport 0:1

7e minuut.
Daar is Erdem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yarəliyev rent richting de bal. Yarəliyev passt de bal met de wreef. Branquinho rent richting de bal. Branquinho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FENERBAHÇE FC - JaguarSport 0:2

12e minuut.
Fryt geeft een lange en hoge pass. Yarəliyev kopt de bal weg. Branquinho rent richting de bal. Branquinho schiet op doel. Canalmaz probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Fryt passt de bal met de wreef. Blocher met een sublieme pass. Feyzullayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Feyzullayev passt de bal met de wreef. Branquinho probeert naar een medespeler te passen. Bercan bokst de bal weg. Yarəliyev rent richting de bal. Yarəliyev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Branquinho geeft de bal voor. Turacı heeft problemen om de bal te vangen. Yarəliyev is nu in balbezit. Yarəliyev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FENERBAHÇE FC - JaguarSport 0:3

24e minuut.
Feyzullayev passt de bal zonder na te denken. Yarəliyev rent richting de bal. Yarəliyev passt de bal zonder na te denken. Daar is Branquinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Branquinho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Feyzullayev rent richting de bal. Feyzullayev passt de bal zonder na te denken. Branquinho rent richting de bal. Branquinho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FENERBAHÇE FC - JaguarSport 0:4

36e minuut.
Klungelig pakt Branquinho de bal. Yarəliyev rent richting de bal. Branquinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarəliyev is nu in balbezit. Yarəliyev draait met de bal, schiet en ... Bercan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Canalmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FENERBAHÇE FC - JaguarSport 0:5

37e minuut.
Daar is Turacı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Branquinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Turacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarəliyev rent richting de bal. Yarəliyev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FENERBAHÇE FC 77%, JaguarSport 23%.
FENERBAHÇE FC - JaguarSport 0:5

47e minuut.
Türkoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yurttaş rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Feyzullayev. Feyzullayev krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Fryt rent richting de bal. Erdem tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fryt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Blocher met een snel genomen vrije trap. Branquinho rent richting de bal. Branquinho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Klungelig pakt Blocher de bal. Fryt rent richting de bal. Fryt met een sublieme pass. Yarəliyev is nu in balbezit. Yarəliyev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Hordecki geeft een hoge lob. Feyzullayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Feyzullayev passt de bal zonder na te denken. Yarəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarəliyev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Klungelig pakt Yarəliyev de bal. Erdem bereikt de bal nog maar net als eerste. Fryt onderschept slim de pass. Yarəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarəliyev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FENERBAHÇE FC - JaguarSport 0:6

61e minuut.
Feyzullayev probeert naar een medespeler te passen. Blocher rent richting de bal. Blocher passt de bal met de wreef. Branquinho rent richting de bal. Branquinho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Bercan trapt de bal weg. Fryt kopt de bal weg. Turacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Branquinho verovert de bal door een tackle van achteren. Branquinho draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Branquinho passt de bal in één keer door. Blocher is nu in balbezit. Erdem is nu in balbezit. Blocher bereikt de bal nog maar net als eerste. Blocher haalt uit met een fantastische trap. Bercan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FENERBAHÇE FC - JaguarSport 0:7

87e minuut.
Feyzullayev is nu in balbezit. Feyzullayev met een sublieme pass. Uykucu is nu in balbezit. Branquinho onderschept slim de pass. Branquinho schiet op doel. Bercan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Yarəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarəliyev draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FENERBAHÇE FC - JaguarSport 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FENERBAHÇE FC 65%, JaguarSport 35%.
FENERBAHÇE FC - JaguarSport 0:8