Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JaguarSport Bigafc
5-3-2 Tactiek 433
60% Balbezit 40%
33% Spel op eigen helft 67%
24 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 21.5
solid Schieten weak
weak Passen poor
adequate Verdedigen weak


3e minuut.
Marka rent richting de bal. Feyzullayev verovert de bal door een tackle van achteren. Feyzullayev speelt de bal door. Branquinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Branquinho schiet op doel. Tığ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zan rent richting de bal. Yarəliyev verovert de bal door een tackle van achteren. Yarəliyev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

7e minuut.
Adkins rent richting de bal. Adkins speelt de bal door. Fryt speelt de bal door. Branquinho rent richting de bal. Branquinho geeft een lange en hoge pass. Tığ bokst de bal weg.

13e minuut.
Adkins passt de bal zonder na te denken. Branquinho rent richting de bal. Yarəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarəliyev schiet op doel. Tığ maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JaguarSport - Bigafc 1:0

16e minuut.
Tığ met een sublieme pass. Branquinho is nu in balbezit. Üzer begaat een overtreding. Branquinho wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Branquinho kan niet meer verder spelen. Clos Gómez komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Kuchar verovert de bal door een tackle van achteren. Feyzullayev rent richting de bal. Feyzullayev speelt de bal door. Clos Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Clos Gómez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Hordecki geeft de bal voor. Üzer is nu in balbezit. Üzer met een sublieme pass. Clos Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Clos Gómez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JaguarSport - Bigafc 2:0

27e minuut.
Clos Gómez rent richting de bal. Feyzullayev rent richting de bal. Feyzullayev speelt de bal door. Clos Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Clos Gómez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Yarəliyev is nu in balbezit. Üzer is nu in balbezit. Yarəliyev begaat een overtreding. Yarəliyev krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Kocamaz rent richting de bal. Clos Gómez verovert de bal door een tackle van achteren. Clos Gómez passt de bal zonder na te denken. Yarəliyev is nu in balbezit. Yarəliyev schiet op doel. Tığ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Üzer is nu in balbezit. Dokuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Świężawski speelt de bal door. Bilici bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilici haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JaguarSport 28%, Bigafc 72%.
JaguarSport - Bigafc 2:0

50e minuut.
Zan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adkins met de inworp. Yarəliyev controleert de bal met de borst. Yarəliyev geeft de bal voor. Tığ bokst de bal weg.

67e minuut.
Yüceses passt de bal zonder na te denken. Clos Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Clos Gómez probeert naar een medespeler te passen. Yarəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarəliyev schiet op doel. Tığ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Fryt verovert de bal door een tackle van achteren. Fryt passt de bal zonder na te denken. Clos Gómez met een sublieme pass. Adkins is nu in balbezit. Adkins haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Feyzullayev probeert naar een medespeler te passen. Ünaldı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarəliyev onderschept slim de pass. Yarəliyev draait met de bal, schiet en ... Açıkkanat probeert de bal aan de voet te houden. Tığ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JaguarSport 38%, Bigafc 62%.
JaguarSport - Bigafc 2:0