Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maltepe SK gazi united
ERİME BASLADI Tactiek AAA
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
10 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.8 gemiddelde waardering 33.3
adequate Schieten adequate
weak Passen weak
average Verdedigen poor


2e minuut.
Serden geeft een hoge lob. Krzymiński speelt de bal door. Klungelig pakt Doncu de bal. Doncu schiet op doel. Schirripa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maltepe SK - gazi united 1:0

4e minuut.
Montañés speelt de bal door. Dönmez rent richting de bal. Dönmez passt de bal zonder na te denken. Větvička is nu in balbezit. Větvička haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Krzymiński heeft problemen om de bal te vangen. Bochinsky rent richting de bal. Bochinsky passt de bal zonder na te denken. Doncu rent richting de bal. Doncu draait met de bal, schiet en ... Schirripa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Inworp. Fagereng met een snelle inworp. Doncu rent richting de bal. Doncu haalt uit met een fantastische trap. Schirripa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maltepe SK - gazi united 2:0

14e minuut.
Krzymiński onderschept slim de pass. Krzymiński passt de bal in één keer door. Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu schiet op doel. Schirripa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maltepe SK - gazi united 3:0

18e minuut.
Bochinsky probeert naar een medespeler te passen. Rush bereikt de bal nog maar net als eerste. Rush passt de bal in één keer door. Hughson rent richting de bal. Hughson draait met de bal, schiet en ... Berkebay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
İğdeli is nu in balbezit. İğdeli geeft een hoge lob. Kiesinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Hughson verovert de bal door een tackle van achteren. Hughson geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maltepe SK 38%, gazi united 62%.
Maltepe SK - gazi united 3:0

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Schirripa met een harde bal richting middenveld. Krzymiński kopt de bal weg. Doncu rent richting de bal. Doncu draait met de bal, schiet en ... Schirripa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Montañés probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dönmez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fagereng. Fagereng krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Domalíp speelt de bal door. Fagereng rent richting de bal. Fagereng speelt de bal door. Doncu is nu in balbezit. Doncu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Dönmez passt de bal in één keer door. Krzymiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzymiński passt de bal zonder na te denken. Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Serden passt de bal zonder na te denken. Kurtlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurtlu geeft een lange en hoge pass. Tutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutkowski passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maltepe SK 33%, gazi united 67%.
Maltepe SK - gazi united 3:0