Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gazi united Maltepe SK
AAA Tactiek ERİME BASLADI
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.8 gemiddelde waardering 34.9
weak Schieten adequate
average Passen weak
weak Verdedigen average


1e minuut.
Bochinsky met een sublieme pass. Daar is Tutkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tutkowski geeft een hoge lob. Doncu rent richting de bal. Doncu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Serden geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fagereng met een snelle inworp. Krzymiński is nu in balbezit. Krzymiński geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Moretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Moretti geeft een hoge lob. Fagereng kopt de bal weg. Doncu rent richting de bal. Doncu schiet op doel. Schirripa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Bochinsky speelt de bal door. Dönmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dönmez geeft een hoge lob. Fagereng heeft problemen om de bal te vangen. Fagereng schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Schirripa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Fagereng met de inworp. Krzymiński rent richting de bal. Krzymiński geeft een hoge lob. Tutkowski is nu in balbezit. Tutkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Tutkowski kopt de bal weg. Krawężnik probeert de bal aan de voet te houden. Doncu rent richting de bal. Doncu schiet op doel. Schirripa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Klungelig pakt Domalíp de bal. Krzymiński rent richting de bal. Krzymiński passt de bal in één keer door. Doncu heeft problemen om de bal te vangen. Doncu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Krzymiński onderschept slim de pass. Krzymiński met een sublieme pass. Doncu rent richting de bal. Doncu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gazi united - Maltepe SK 0:1

37e minuut.
Altaylı rent richting de bal. Kiesinger verovert de bal door een tackle van achteren. Kiesinger probeert naar een medespeler te passen. Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Větvička bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagereng verovert de bal door een tackle van achteren. Fagereng geeft de bal voor. Doncu is nu in balbezit. Doncu draait met de bal, schiet en ... Schirripa bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
gazi united - Maltepe SK 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gazi united 73%, Maltepe SK 27%.
gazi united - Maltepe SK 0:2

56e minuut.
Domalíp kopt de bal weg. Fagereng controleert de bal met de borst. Dönmez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dönmez is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Fagereng wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Fagereng kan niet meer verder spelen.

63e minuut.
Krawężnik geeft een hoge lob. Tutkowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Altaylı. Altaylı krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Moretti probeert naar een medespeler te passen. Tutkowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moretti. Moretti krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Tutkowski probeert naar een medespeler te passen. Kiesinger is nu in balbezit. Kiesinger passt de bal met de wreef. Doncu is nu in balbezit. Doncu draait met de bal, schiet en ... Schirripa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krzymiński met de inworp. Kurtlu geeft een hoge lob. Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu haalt uit met een fantastische trap. Paal!

85e minuut.
Bochinsky is nu in balbezit. Bochinsky geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Rush de bal onder controle te krijgen. Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gazi united 60%, Maltepe SK 40%.
gazi united - Maltepe SK 0:2