Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JaguarSport 457821
5-3-2 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
30% Spel op eigen helft 70%
27 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.7 gemiddelde waardering 19.6
solid Schieten poor
weak Passen poor
good Verdedigen poor


1e minuut.
Memişoğlu is nu in balbezit. Durmuş is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hordecki. Durmuş wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

13e minuut.
Nestorović passt de bal met de wreef. Fryt rent richting de bal. Feyzullayev speelt de bal door. Branquinho rent richting de bal. Branquinho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JaguarSport - 457821 1:0

16e minuut.
Nestorović bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Nestorović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nestorović met een sublieme pass. Yarəliyev rent richting de bal. Yarəliyev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JaguarSport - 457821 2:0

18e minuut.
Branquinho passt de bal met de wreef. Yeşiltaş is nu in balbezit. Yarəliyev verovert de bal door een tackle van achteren. Yarəliyev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JaguarSport - 457821 3:0

21e minuut.
Feyzullayev passt de bal zonder na te denken. Yarəliyev rent richting de bal. Saklambaç verovert de bal door een tackle van achteren. Branquinho verovert de bal door een tackle van achteren. Branquinho draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Yarəliyev de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JaguarSport - 457821 4:0

25e minuut.
Yeşiltaş geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nestorović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yarəliyev rent richting de bal. Yarəliyev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Fındıkçıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Feyzullayev is nu in balbezit. Feyzullayev schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Branquinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Branquinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Branquinho draait met de bal, schiet en ... Eski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Branquinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekşeker onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Feyzullayev geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Branquinho krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Yarəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Branquinho is nu in balbezit. Yarəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Branquinho rent richting de bal. Branquinho haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Tekşeker rent richting de bal. Yarəliyev onderschept slim de pass. Yarəliyev passt de bal in één keer door. Branquinho is nu in balbezit. Branquinho draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Aral probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Branquinho heeft problemen om de bal te vangen. Yarəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tekşeker. Tekşeker krijgt een gele kaart. Yarəliyev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fryt wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JaguarSport 36%, 457821 64%.
JaguarSport - 457821 4:0

47e minuut.
Fındıkçıoğlu geeft een lange en hoge pass. Fryt kopt de bal weg. Aral heeft problemen om de bal te vangen. Branquinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Branquinho draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Feyzullayev heeft problemen om de bal te vangen. Feyzullayev speelt de bal door. Yarəliyev probeert naar een medespeler te passen. Branquinho is nu in balbezit. Branquinho haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Yarəliyev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nestorović rent richting de bal. Nestorović probeert naar een medespeler te passen. Yarəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarəliyev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Nestorović passt de bal met de wreef. Yarəliyev rent richting de bal. Yarəliyev passt de bal met de wreef. Branquinho rent richting de bal. Branquinho haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
JaguarSport - 457821 5:0

55e minuut.
Feyzullayev met een snelle inworp. Tekşeker kan de bal niet met de borst controleren. Branquinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Branquinho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JaguarSport - 457821 6:0

58e minuut.
Feyzullayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Feyzullayev passt de bal met de wreef. Branquinho is nu in balbezit. Branquinho haalt uit met een fantastische trap. Eski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JaguarSport - 457821 7:0

62e minuut.
Nestorović heeft problemen om de bal te vangen. Nestorović passt de bal in één keer door. Fındıkçıoğlu is nu in balbezit. Branquinho onderschept slim de pass. Branquinho schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Nestorović met een sublieme pass. Fındıkçıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Feyzullayev onderschept slim de pass. Branquinho rent richting de bal. Branquinho draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Tekşeker rent richting de bal. Yarəliyev onderschept slim de pass. Yarəliyev passt de bal met de wreef. Branquinho is nu in balbezit. Branquinho schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Nestorović passt de bal in één keer door. Yarəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarəliyev schiet op doel. Na een snelle pass probeert Yeşiltaş de bal onder controle te krijgen. Eski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Feyzullayev geeft een hoge lob. Tekşeker kopt de bal weg. Branquinho probeert de bal aan de voet te houden. Yarəliyev is nu in balbezit. Yarəliyev haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JaguarSport 24%, 457821 76%.
JaguarSport - 457821 7:0