Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
-ıjı- FENERBAHÇE FC
T-3232 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
29% Spel op eigen helft 71%
18 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.3 gemiddelde waardering 18.1
adequate Schieten unsatisfactory
weak Passen hopeless
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Burduşel rent richting de bal. Burduşel speelt de bal door. Podgorean rent richting de bal. Kity rent richting de bal. Kity draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Tunaboylu probeert naar een medespeler te passen. Uykucu rent richting de bal. Oltenescu is nu in balbezit. Oltenescu geeft een hoge lob. Kity krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Podgorean heeft problemen om de bal te vangen. Podgorean schiet op doel. Canalmaz probeert de bal aan de voet te houden. Podgorean is nu in balbezit. Podgorean draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Marin geeft een lange en hoge pass. Podgorean is nu in balbezit. Podgorean passt de bal in één keer door. Kity bereikt de bal nog maar net als eerste. Kity schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Mierkiewicz rent richting de bal. Yurttaş bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mierkiewicz. Mierkiewicz krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Marin rent richting de bal. Marin geeft een lange en hoge pass. Kity is nu in balbezit. Kity geeft een hoge lob. Podgorean springt en kopt de bal. Bercan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -ıjı- 34%, FENERBAHÇE FC 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
-ıjı- - FENERBAHÇE FC 0:0

47e minuut.
Tunaboylu is nu in balbezit. Tunaboylu geeft een lange en hoge pass. Kity probeert de bal aan de voet te houden. Oltenescu is nu in balbezit. Oltenescu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Podgorean kopt de bal weg. Canalmaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Turacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgorean bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgorean draait met de bal, schiet en ... Bercan bokst de bal weg.

70e minuut.
Tunaboylu probeert naar een medespeler te passen. Podgorean is nu in balbezit. Podgorean passt de bal in één keer door. Kity rent richting de bal. Kity geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Sözeri passt de bal met de wreef. Marin rent richting de bal. Marin geeft een lange en hoge pass. Kity is nu in balbezit. Kity schiet op doel. Bercan bokst de bal weg.

83e minuut.
Szarniak probeert naar een medespeler te passen. Kity is nu in balbezit. Kity probeert naar een medespeler te passen. Podgorean bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgorean haalt uit met een fantastische trap. Bercan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Özerbay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oltenescu speelt de bal door. Canalmaz probeert de bal met de borst te controleren. Podgorean bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgorean draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -ıjı- 24%, FENERBAHÇE FC 76%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
-ıjı- - FENERBAHÇE FC 0:0