Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gazi united -ıjı-
AAA Tactiek T-3232
56% Balbezit 44%
55% Spel op eigen helft 45%
2 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
34.5 gemiddelde waardering 36.9
average Schieten adequate
average Passen average
weak Verdedigen poor


13e minuut.
Daar is Domalíp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mierkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Domalíp maakt een afschuwelijke overtreding. Domalíp krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Kity bereikt de bal nog maar net als eerste. Kity speelt de bal door. Podgorean is nu in balbezit. Podgorean draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gazi united - -ıjı- 0:1

26e minuut.
Nikolov geeft een hoge lob. Inworp. Moretti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Domalíp is nu in balbezit. Domalíp geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Molinetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Molinetto geeft de bal voor. Podgorean bereikt de bal nog maar net als eerste. Kity is nu in balbezit. Kity schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Schirripa trapt de bal weg van het doel. Daar is Domalíp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mierkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Podgorean bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgorean schiet op doel. Schirripa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gazi united 61%, -ıjı- 39%.
gazi united - -ıjı- 0:1

74e minuut.
Nikolov verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Moretti met de inworp. Domalíp rent richting de bal. Domalíp geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Moretti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mierkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mierkiewicz geeft een hoge lob. Kity is nu in balbezit. Kity schiet op doel. Schirripa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Podgorean heeft problemen om de bal te vangen. Podgorean schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Montañés passt de bal met de wreef. Rush is nu in balbezit. Rush passt de bal in één keer door. Kity rent richting de bal. Kity schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Marin geeft een hoge lob. Podgorean heeft problemen om de bal te vangen. Podgorean speelt de bal door. Kity bereikt de bal nog maar net als eerste. Kity draait met de bal, schiet en ... Schirripa bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gazi united 50%, -ıjı- 50%.
gazi united - -ıjı- 0:1