Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
457821 SETOZ UNİTED
Normal Tactiek off
41% Balbezit 59%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 41
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 42.9
poor Schieten solid
poor Passen solid
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Rauch is nu in balbezit. Rauch passt de bal in één keer door. Zornoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Zornoza draait met de bal, schiet en ... Eski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
457821 - SETOZ UNİTED 0:1

3e minuut.
Pittroff passt de bal zonder na te denken. Bildiren bereikt de bal nog maar net als eerste. Bildiren met een sublieme pass. Saladukha rent richting de bal. Saladukha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Pittroff onderschept slim de pass. Pittroff geeft de bal voor. Klungelig pakt Yeşiltaş de bal. Zornoza is nu in balbezit. Zornoza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Eski trapt de bal weg van het doel. Pittroff kopt de bal weg. Saladukha rent richting de bal. Saladukha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
457821 - SETOZ UNİTED 0:2

15e minuut.
Bildiren is nu in balbezit. Bildiren met een sublieme pass. Rauch rent richting de bal. Zornoza rent richting de bal. Zornoza draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is Yeşiltaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Bildiren passt de bal met de wreef. Yougen is nu in balbezit. Yougen passt de bal in één keer door. Zornoza is nu in balbezit. Zornoza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Eski met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bildiren met de inworp. Daar is Zornoza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zornoza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Bildiren kopt de bal weg. Klungelig pakt Rauch de bal. Saklambaç rent richting de bal. Rauch verovert de bal door een tackle van achteren. Rauch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Fındıkçıoğlu kopt de bal weg. Bildiren bereikt de bal nog maar net als eerste. Bildiren probeert naar een medespeler te passen. Saladukha rent richting de bal. Saladukha haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Saladukha bereikt de bal nog maar net als eerste. Saladukha schiet op doel. Eski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
457821 - SETOZ UNİTED 0:3

32e minuut.
Fındıkçıoğlu geeft een hoge lob. Yougen geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Durmuş de bal onder controle te krijgen. Rauch rent richting de bal. Rauch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
457821 - SETOZ UNİTED 0:4

36e minuut.
Daar is Fındıkçıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bildiren speelt de bal door. Fındıkçıoğlu probeert de bal aan de voet te houden. Rauch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rauch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Fındıkçıoğlu kopt de bal weg. Aral is nu in balbezit. Aral speelt de bal door. Zornoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Zornoza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Zornoza passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bildiren de bal. Bildiren geeft een hoge lob. Saladukha bereikt de bal nog maar net als eerste. Saladukha draait met de bal, schiet en ... Eski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Memişoğlu speelt de bal door. Fedai is nu in balbezit. Pittroff begaat een overtreding. Pittroff krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 457821 82%, SETOZ UNİTED 18%.
457821 - SETOZ UNİTED 0:4

47e minuut.
Feier verovert de bal door een tackle van achteren. Feier geeft de bal voor. Saladukha bereikt de bal nog maar net als eerste. Saladukha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
457821 - SETOZ UNİTED 0:5

52e minuut.
Yougen geeft de bal voor. Fındıkçıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Rauch bereikt de bal nog maar net als eerste. Zornoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Zornoza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Inworp. Yougen met een snelle inworp. Rauch is nu in balbezit. Rauch haalt uit met een fantastische trap. Yeşiltaş probeert de bal aan de voet te houden. Eski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zornoza is nu in balbezit. Zornoza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
457821 - SETOZ UNİTED 0:6

56e minuut.
Aral probeert naar een medespeler te passen. Pittroff is nu in balbezit. Bildiren met een sublieme pass. Rauch rent richting de bal. Rauch geeft een hoge lob. Eski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yougen met de inworp. Pittroff geeft een lange en hoge pass. Zornoza rent richting de bal. Zornoza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
457821 - SETOZ UNİTED 0:7

62e minuut.
Bildiren kopt de bal weg. Fındıkçıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Zornoza probeert naar een medespeler te passen. Rauch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rauch draait met de bal, schiet en ... Eski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
457821 - SETOZ UNİTED 0:8

73e minuut.
Rauch speelt de bal door. Fındıkçıoğlu is nu in balbezit. Bildiren rent richting de bal. Zornoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Zornoza schiet op doel. De bal raakt de paal. Zornoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Zornoza haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Bildiren kopt de bal weg. Daar is Rauch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rauch passt de bal met de wreef. Saladukha bereikt de bal nog maar net als eerste. Saladukha draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zornoza rent richting de bal. Zornoza draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Bildiren met een sublieme pass. Zornoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Zornoza passt de bal in één keer door. Saladukha bereikt de bal nog maar net als eerste. Saladukha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
457821 - SETOZ UNİTED 0:9

81e minuut.
Yougen bereikt de bal nog maar net als eerste. Onay begaat een overtreding. Yougen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yougen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zornoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Zornoza haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Yeşiltaş de bal. Saladukha bereikt de bal nog maar net als eerste. Saladukha draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
457821 - SETOZ UNİTED 0:10

84e minuut.
Saklambaç geeft een lange en hoge pass. Pittroff bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittroff geeft een hoge lob. Zornoza is nu in balbezit. Zornoza schiet op doel. Eski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Bildiren met de inworp. Durmuş is nu in balbezit. Pittroff tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pittroff krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Durmuş raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 457821 77%, SETOZ UNİTED 23%.
457821 - SETOZ UNİTED 0:10