Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SETOZ UNİTED HodriMeydan
off Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
20% Spel op eigen helft 80%
39 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
44.5 gemiddelde waardering 21.7
solide Schieten zwak
goed Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Bildiren raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Üzümlü komt het veld opgelopen.

3e minuut.
Ragıpoğlu onderschept slim de pass. Ragıpoğlu geeft de bal voor. Üzümlü kopt de bal weg. Klungelig pakt Gilev de bal. Gilev schiet op doel. Kuterman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
SETOZ UNİTED - HodriMeydan 1:0

4e minuut.
Ersoy geeft een lange en hoge pass. Yougen kopt de bal weg. Akdağ heeft problemen om de bal te vangen. Saladukha bereikt de bal nog maar net als eerste. Saladukha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
İşler trapt de bal weg. Pittroff kopt de bal weg. Gilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rauch is nu in balbezit. Rauch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SETOZ UNİTED - HodriMeydan 2:0

10e minuut.
Üzümlü speelt de bal door. Saladukha is nu in balbezit. Rauch rent richting de bal. Saladukha bereikt de bal nog maar net als eerste. Saladukha draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gilev is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gilev rent richting de bal. Gilev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SETOZ UNİTED - HodriMeydan 3:0

15e minuut.
İşler verovert de bal door een tackle van achteren. Üzümlü probeert naar een medespeler te passen. Yougen met een sublieme pass. Rauch is nu in balbezit. Rauch schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SETOZ UNİTED - HodriMeydan 4:0

20e minuut.
Alpsoy kopt de bal weg. Daar is Rauch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rauch passt de bal zonder na te denken. Saladukha is nu in balbezit. Saladukha draait met de bal, schiet en ... Kuterman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SETOZ UNİTED - HodriMeydan 5:0

26e minuut.
Yougen probeert naar een medespeler te passen. Rauch is nu in balbezit. İşler bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilev verovert de bal door een tackle van achteren. Gilev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Kuterman trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Üzümlü met een snelle inworp. Gilev rent richting de bal. Gilev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SETOZ UNİTED - HodriMeydan 6:0

39e minuut.
İşler met een harde bal richting middenveld. Üzümlü kopt de bal weg. Daar is Gilev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gilev haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert İşler de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Kuterman met een harde bal richting middenveld. Yougen kopt de bal weg. Rauch is nu in balbezit. Gilev is nu in balbezit. Gilev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SETOZ UNİTED - HodriMeydan 7:0

42e minuut.
Inworp. Üzümlü met een snelle inworp. Pittroff rent richting de bal. Pittroff geeft een hoge lob. Saladukha springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Pittroff rent richting de bal. Pittroff passt de bal in één keer door. Gilev met een sublieme pass. Rauch is nu in balbezit. Rauch draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SETOZ UNİTED 21%, HodriMeydan 79%.
SETOZ UNİTED - HodriMeydan 7:0

46e minuut.
Üzümlü met een snelle inworp. Daar is Gilev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gilev passt de bal zonder na te denken. Yougen bereikt de bal nog maar net als eerste. Yougen geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
SETOZ UNİTED - HodriMeydan 8:0

49e minuut.
Emirli passt de bal in één keer door. İşler bereikt de bal nog maar net als eerste. İşler geeft de bal voor. Klungelig pakt Pittroff de bal. Pittroff speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Yougen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pittroff rent richting de bal. Pittroff passt de bal met de wreef. Rauch is nu in balbezit. Rauch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Ulubey is nu in balbezit. Pittroff onderschept slim de pass. Pittroff met een sublieme pass. Rauch heeft problemen om de bal te vangen. Rauch draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SETOZ UNİTED - HodriMeydan 9:0

68e minuut.
Gilev krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Ersoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rauch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rauch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SETOZ UNİTED - HodriMeydan 10:0

71e minuut.
İşler trapt de bal weg van het doel. Inworp. Üzümlü met de inworp. Gilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilev geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Üzümlü geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Akdağ de bal onder controle te krijgen. Pittroff bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilev is nu in balbezit. Gilev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SETOZ UNİTED - HodriMeydan 11:0

87e minuut.
Üzümlü passt de bal zonder na te denken. Daar is Akdağ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pittroff bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittroff geeft een hoge lob. Ersoy heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
SETOZ UNİTED - HodriMeydan 12:0

88e minuut.
Yougen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Pittroff de bal. Pittroff speelt de bal door. Rauch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rauch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Daar is Ulubey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pittroff is nu in balbezit. Yougen geeft een lange en hoge pass. Rauch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rauch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SETOZ UNİTED 18%, HodriMeydan 82%.
SETOZ UNİTED - HodriMeydan 12:0