Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FENERBAHÇE FC Maltepe SK
Normal Tactiek ERİME BASLADI
31% Balbezit 69%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 35
poor Schieten adequate
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


5e minuut.
Tutkowski heeft problemen om de bal te vangen. Erdem rent richting de bal. Erdem passt de bal in één keer door. Tutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Bercan trapt de bal weg van het doel. Fagereng kopt de bal weg. Doncu is nu in balbezit. Doncu haalt uit met een fantastische trap. Bercan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FENERBAHÇE FC - Maltepe SK 0:1

14e minuut.
Eksen geeft een lange en hoge pass. Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Doncu de bal. Doncu schiet op doel. Bercan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FENERBAHÇE FC - Maltepe SK 0:2

17e minuut.
Krzymiński verovert de bal door een tackle van achteren. Krzymiński passt de bal zonder na te denken. Doncu rent richting de bal. Doncu schiet op doel. Bercan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Tutkowski passt de bal zonder na te denken. Kiesinger rent richting de bal. Kiesinger geeft een hoge lob. Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FENERBAHÇE FC - Maltepe SK 0:3

22e minuut.
Köymen kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Sözeri de bal onder controle te krijgen. Bochinsky probeert naar een medespeler te passen. Doncu rent richting de bal. Doncu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Bochinsky passt de bal in één keer door. Tutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutkowski met een sublieme pass. Doncu is nu in balbezit. Doncu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FENERBAHÇE FC - Maltepe SK 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FENERBAHÇE FC 70%, Maltepe SK 30%.
FENERBAHÇE FC - Maltepe SK 0:4

52e minuut.
Yurttaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurttaş passt de bal met de wreef. Doncu rent richting de bal. Doncu schiet op doel. Canalmaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bercan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Krzymiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fagereng rent richting de bal. Fagereng passt de bal in één keer door. Doncu is nu in balbezit. Doncu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FENERBAHÇE FC - Maltepe SK 0:5

64e minuut.
Krzymiński rent richting de bal. Erdem probeert naar een medespeler te passen. Özerbay is nu in balbezit. Doncu verovert de bal door een tackle van achteren. Doncu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Bochinsky verovert de bal door een tackle van achteren. Doncu is nu in balbezit. Doncu passt de bal in één keer door. Tutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Fagereng kopt de bal weg. Bochinsky is nu in balbezit. Bochinsky speelt de bal door. Doncu heeft problemen om de bal te vangen. Doncu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Doncu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FENERBAHÇE FC 82%, Maltepe SK 18%.
FENERBAHÇE FC - Maltepe SK 0:5