Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maltepe SK FENERBAHÇE FC
ERİME BASLADI Tactiek Normal
69% Balbezit 31%
26% Spel op eigen helft 74%
29 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.5 gemiddelde waardering 17.7
good Schieten unsatisfactory
weak Passen hopeless
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Berkebay trapt de bal weg van het doel. Krzymiński kopt de bal weg. Bochinsky probeert de bal aan de voet te houden. Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Fagereng met een sublieme pass. Uykucu bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu onderschept slim de pass. Doncu draait met de bal, schiet en ... Bercan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maltepe SK - FENERBAHÇE FC 1:0

6e minuut.
Fagereng met een sublieme pass. Bochinsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochinsky passt de bal in één keer door. Tutkowski rent richting de bal. Tutkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Uykucu rent richting de bal. Tutkowski onderschept slim de pass. Özerbay onderschept slim de pass. Tutkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Tutkowski passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Maltepe SK - FENERBAHÇE FC 2:0

15e minuut.
Tutkowski schiet op doel. Daar is Tunaboylu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fagereng bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagereng geeft een lange en hoge pass. Bochinsky geeft een lange en hoge pass. Bercan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Canalmaz rent richting de bal. Doncu verovert de bal door een tackle van achteren. Doncu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maltepe SK - FENERBAHÇE FC 3:0

19e minuut.
Yurttaş probeert naar een medespeler te passen. Krzymiński rent richting de bal. Krzymiński passt de bal met de wreef. Daar is Doncu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doncu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Tunaboylu kopt de bal weg. Bochinsky heeft problemen om de bal te vangen. Uykucu rent richting de bal. Tutkowski rent richting de bal. Tutkowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Yekmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagereng verovert de bal door een tackle van achteren. Fagereng geeft een lange en hoge pass. Tutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maltepe SK 24%, FENERBAHÇE FC 76%.
Maltepe SK - FENERBAHÇE FC 3:0

48e minuut.
Erdem rent richting de bal. Krzymiński onderschept slim de pass. Krzymiński speelt de bal door. Doncu heeft problemen om de bal te vangen. Doncu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Yurttaş met een sublieme pass. Doncu is nu in balbezit. Doncu passt de bal zonder na te denken. Tutkowski rent richting de bal. Tutkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Krzymiński passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Turacı de bal. Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu schiet op doel. Bercan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maltepe SK - FENERBAHÇE FC 4:0

70e minuut.
Krzymiński verovert de bal door een tackle van achteren. Krzymiński met een sublieme pass. Tutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tutkowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bercan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Doncu rent richting de bal. Doncu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maltepe SK - FENERBAHÇE FC 5:0

72e minuut.
Sözeri heeft problemen om de bal te vangen. Sözeri passt de bal in één keer door. Uykucu is nu in balbezit. Doncu verovert de bal door een tackle van achteren. Doncu draait met de bal, schiet en ... Bercan bokst de bal weg.

79e minuut.
Yekmen geeft een hoge lob. Bochinsky rent richting de bal. Bochinsky met een sublieme pass. Doncu rent richting de bal. Doncu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Uykucu is nu in balbezit. Bochinsky onderschept slim de pass. Bochinsky geeft een lange en hoge pass. Doncu is nu in balbezit. Doncu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maltepe SK 28%, FENERBAHÇE FC 72%.
Maltepe SK - FENERBAHÇE FC 5:0