Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JaguarSport gazi united
5-3-2 Tactiek AAA
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.3 gemiddelde waardering 33.4
solid Schieten average
weak Passen weak
good Verdedigen poor


8e minuut.
Fryt is nu in balbezit. Domalíp schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fryt raakt geblesseerd tijdens het duel. Fryt met een snel genomen vrije trap. Serden heeft problemen om de bal te vangen. Branquinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Branquinho draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Yarəliyev heeft problemen om de bal te vangen. Branquinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Branquinho haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Catela de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
JaguarSport - gazi united 1:0

18e minuut.
Yarəliyev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fryt probeert naar een medespeler te passen. Branquinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Branquinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Branquinho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JaguarSport - gazi united 2:0

19e minuut.
Branquinho is nu in balbezit. Montañés tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Branquinho raakt geblesseerd tijdens het duel. Feyzullayev zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Branquinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yarəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarəliyev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Daar is Yarəliyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İğdeli probeert naar een medespeler te passen. Nestorović speelt de bal door. Yarəliyev is nu in balbezit. Yarəliyev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Daar is Rush, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yarəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarəliyev passt de bal zonder na te denken. Branquinho is nu in balbezit. Branquinho haalt uit met een fantastische trap. Schirripa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Daar is Hughson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fradin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hughson onderschept slim de pass. Hughson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JaguarSport - gazi united 2:1

43e minuut.
Nestorović passt de bal in één keer door. Yarəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarəliyev met een sublieme pass. Branquinho is nu in balbezit. Branquinho draait met de bal, schiet en ... Schirripa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JaguarSport 45%, gazi united 55%.
JaguarSport - gazi united 2:1

66e minuut.
Daar is Świężawski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Świężawski geeft een hoge lob. Yarəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarəliyev schiet op doel. Schirripa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Feyzullayev passt de bal zonder na te denken. Nestorović is nu in balbezit. Nestorović passt de bal zonder na te denken. Yarəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarəliyev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Branquinho kan de bal niet met de borst controleren. Rush met een sublieme pass. Dönmez is nu in balbezit. Feyzullayev onderschept slim de pass. Feyzullayev geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JaguarSport 32%, gazi united 68%.
JaguarSport - gazi united 2:1