Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
-ıjı- DEMİRSPORUM
T-3232 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
29% Spel op eigen helft 71%
24 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.3 gemiddelde waardering 16.5
average Schieten weak
average Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Mierkiewicz speelt de bal door. Kity rent richting de bal. Kity passt de bal met de wreef. Podgorean bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgorean haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Kocabıyık bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocabıyık passt de bal zonder na te denken. Marin is nu in balbezit. Kity is nu in balbezit. Kity probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Minda speelt de bal door. Kity is nu in balbezit. Kity passt de bal met de wreef. Podgorean bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgorean schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Marin passt de bal met de wreef. Daar is Podgorean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podgorean speelt de bal door. Kity rent richting de bal. Kity draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Kity geeft een lange en hoge pass. Gürel heeft problemen om de bal te vangen. Podgorean is nu in balbezit. Podgorean schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
-ıjı- - DEMİRSPORUM 1:0

18e minuut.
Güneşadam speelt de bal door. Mierkiewicz rent richting de bal. Mierkiewicz met een sublieme pass. Kity bereikt de bal nog maar net als eerste. Kity schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Podgorean raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fontana komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Fontana passt de bal in één keer door. Arsoy rent richting de bal. Kity verovert de bal door een tackle van achteren. Kity schiet op doel. Halkalı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
-ıjı- - DEMİRSPORUM 2:0

31e minuut.
Güneşadam met een snelle inworp. Belözoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu geeft de bal voor. Kity is nu in balbezit. Kity schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
-ıjı- - DEMİRSPORUM 3:0

33e minuut.
Molinetto probeert naar een medespeler te passen. Marin rent richting de bal. Marin passt de bal in één keer door. Kity rent richting de bal. Kity geeft een lange en hoge pass. Halkalı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Mierkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Marin heeft problemen om de bal te vangen. Belözoğlu met een sublieme pass. Kity rent richting de bal. Kity haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -ıjı- 33%, DEMİRSPORUM 67%.
-ıjı- - DEMİRSPORUM 3:0

46e minuut.
Bilginer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontana verovert de bal door een tackle van achteren. Fontana met een sublieme pass. Marin is nu in balbezit. Marin geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Klungelig pakt Gürel de bal. Kity is nu in balbezit. Kity geeft een lange en hoge pass. Fontana probeert de bal met de borst te controleren. Fontana schiet op doel. Halkalı bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
-ıjı- - DEMİRSPORUM 4:0

49e minuut.
Belözoğlu met een sublieme pass. Oltenescu probeert de bal met de borst te controleren. Oltenescu geeft een hoge lob. Fontana rent richting de bal. Fontana draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Arsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kity onderschept slim de pass. Kity met een sublieme pass. Fontana rent richting de bal. Fontana haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Halkalı probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Kity rent richting de bal. Kity passt de bal in één keer door. Fontana rent richting de bal. Kity rent richting de bal. Kity schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Klungelig pakt Güneşadam de bal. Fontana rent richting de bal. Fontana geeft de bal voor. Kity is nu in balbezit. Kity draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Mierkiewicz speelt de bal door. Oltenescu rent richting de bal. Oltenescu met een sublieme pass. Kity is nu in balbezit. Kity schiet op doel. Halkalı bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
-ıjı- - DEMİRSPORUM 5:0

68e minuut.
Marin passt de bal met de wreef. Kity is nu in balbezit. Kity speelt de bal door. Fontana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontana schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Marin speelt de bal door. Fontana is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Belözoğlu. Fontana raakt geblesseerd tijdens het duel. Fontana komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Kocabıyık bereikt de bal nog maar net als eerste. Burduşel verovert de bal door een tackle van achteren. Burduşel geeft een hoge lob. Kity is nu in balbezit. Kity haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Tınaz met een sublieme pass. Turanoğlu is nu in balbezit. Marin begaat een overtreding. Marin krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Oltenescu met de inworp. Szarniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocabıyık tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kocabıyık krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Fontana rent richting de bal. Fontana passt de bal in één keer door. Arsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Kity is nu in balbezit. Kity draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
-ıjı- - DEMİRSPORUM 6:0

89e minuut.
Mierkiewicz passt de bal in één keer door. Marin is nu in balbezit. Marin met een sublieme pass. Fontana rent richting de bal. Fontana schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
-ıjı- - DEMİRSPORUM 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -ıjı- 25%, DEMİRSPORUM 75%.
-ıjı- - DEMİRSPORUM 7:0