Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SETOZ UNİTED FENERBAHÇE FC
off Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
19% Spel op eigen helft 81%
35 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.7 gemiddelde waardering 18.6
good Schieten poor
good Passen hopeless
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Üzümlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Üzümlü probeert naar een medespeler te passen. Saladukha rent richting de bal. Rauch rent richting de bal. Rauch schiet op doel. Bercan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Üzümlü rent richting de bal. Üzümlü passt de bal in één keer door. Bildiren speelt de bal door. Gilev rent richting de bal. Gilev haalt uit met een fantastische trap. Bercan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Bildiren met een sublieme pass. Gilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Uykucu rent richting de bal. Saladukha bereikt de bal nog maar net als eerste. Saladukha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SETOZ UNİTED - FENERBAHÇE FC 1:0

26e minuut.
Rauch passt de bal met de wreef. Gilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilev passt de bal met de wreef. Saladukha bereikt de bal nog maar net als eerste. Saladukha draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Rauch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rauch geeft een hoge lob. Özerbay heeft problemen om de bal te vangen. Saladukha rent richting de bal. Saladukha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SETOZ UNİTED - FENERBAHÇE FC 2:0

34e minuut.
Bildiren rent richting de bal. Bildiren geeft een hoge lob. Saladukha kopt de bal weg. Gilev rent richting de bal. Gilev draait met de bal, schiet en ... Bercan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Feier verovert de bal door een tackle van achteren. Feier geeft een lange en hoge pass. Rauch rent richting de bal. Gilev rent richting de bal. Gilev draait met de bal, schiet en ... Bercan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SETOZ UNİTED - FENERBAHÇE FC 3:0

44e minuut.
Klungelig pakt Saladukha de bal. Rauch rent richting de bal. Gilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rauch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rauch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SETOZ UNİTED - FENERBAHÇE FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SETOZ UNİTED 28%, FENERBAHÇE FC 72%.
SETOZ UNİTED - FENERBAHÇE FC 4:0

49e minuut.
Uykucu rent richting de bal. Gilev onderschept slim de pass. Saladukha is nu in balbezit. Gilev is nu in balbezit. Gilev schiet op doel. Bercan bokst de bal weg.

49e minuut.
Turacı geeft een lange en hoge pass. Sözeri is nu in balbezit. Sözeri met een sublieme pass. Rauch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rauch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SETOZ UNİTED - FENERBAHÇE FC 5:0

52e minuut.
Yougen rent richting de bal. Yougen geeft de bal voor. Daar is Canalmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saladukha bereikt de bal nog maar net als eerste. Saladukha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Bercan trapt de bal weg. Bildiren met een sublieme pass. Rauch is nu in balbezit. Saladukha rent richting de bal. Saladukha haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SETOZ UNİTED - FENERBAHÇE FC 6:0

54e minuut.
Rauch onderschept slim de pass. Saladukha rent richting de bal. Rauch bereikt de bal nog maar net als eerste. Saladukha rent richting de bal. Saladukha draait met de bal, schiet en ... Bercan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Bildiren bereikt de bal nog maar net als eerste. Bildiren geeft een hoge lob. Rauch kopt de bal weg. Klungelig pakt Saladukha de bal. Saladukha schiet op doel. Bercan bokst de bal weg. Gilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Üzümlü kopt de bal weg. Daar is Tunaboylu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bildiren bereikt de bal nog maar net als eerste. Bildiren geeft een hoge lob. Saladukha maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Saladukha passt de bal zonder na te denken. Rauch is nu in balbezit. Gilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilev schiet op doel. Canalmaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Feier verovert de bal door een tackle van achteren. Feier speelt de bal door. Rauch bereikt de bal nog maar net als eerste. Saladukha bereikt de bal nog maar net als eerste. Saladukha haalt uit met een fantastische trap. Bercan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Dublinowski is nu in balbezit. Dublinowski probeert naar een medespeler te passen. Üzümlü speelt de bal door. Gilev rent richting de bal. Gilev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Daar is Bildiren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bildiren met een sublieme pass. Gilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilev draait met de bal, schiet en ... Bercan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SETOZ UNİTED - FENERBAHÇE FC 7:0

86e minuut.
Yougen kopt de bal weg. Daar is Saladukha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rauch bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SETOZ UNİTED 11%, FENERBAHÇE FC 89%.
SETOZ UNİTED - FENERBAHÇE FC 7:0