Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MİLENYUM SAPANCASPOR
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 17.9
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
Sayın kopt de bal weg. Keseciler bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahinbay is nu in balbezit. Koç bereikt de bal nog maar net als eerste. Koç haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Acemi rent richting de bal. Sungurlu verovert de bal door een tackle van achteren. Sungurlu met een sublieme pass. Koç rent richting de bal. Koç draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Şahinbay passt de bal met de wreef. Koç bereikt de bal nog maar net als eerste. Keseciler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Keseciler krijgt een gele kaart.

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nas trapt de bal weg. Unakıtan kopt de bal weg. Koç rent richting de bal. Koç schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Sungurlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sungurlu geeft een lange en hoge pass. Daar is Asaf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koç bereikt de bal nog maar net als eerste. Koç schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MİLENYUM 50%, SAPANCASPOR 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MİLENYUM - SAPANCASPOR 0:0

55e minuut.
Polonez met een sublieme pass. Keseciler is nu in balbezit. Keseciler speelt de bal door. Dede is nu in balbezit. Dede haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Dede bereikt de bal nog maar net als eerste. Elçinbek is nu in balbezit. Dede is nu in balbezit. Dede draait met de bal, schiet en ... Budak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Sungurlu met een sublieme pass. Daar is Mandıralı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mandıralı geeft een lange en hoge pass. Nas heeft problemen om de bal te vangen. Nas passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kıralmaz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sungurlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sungurlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Unakıtan bereikt de bal nog maar net als eerste. Keseciler is nu in balbezit. Unakıtan speelt de bal door. Koç bereikt de bal nog maar net als eerste. Koç draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Klungelig pakt Mandıralı de bal. Elçinbek verovert de bal door een tackle van achteren. Elçinbek passt de bal in één keer door. Dede rent richting de bal. Dede draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MİLENYUM - SAPANCASPOR 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MİLENYUM 45%, SAPANCASPOR 55%.
MİLENYUM - SAPANCASPOR 0:1