Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tankspor Edremit spor
Normal Tactiek Attack
42% Balbezit 58%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 40.8
poor Schieten good
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Pop verovert de bal door een tackle van achteren. Pop probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cabezas de bal. Kurmisák is nu in balbezit. Kurmisák schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Turkal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmisák onderschept slim de pass. Kurmisák geeft de bal voor. Klungelig pakt Cabezas de bal. Cabezas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Baray verovert de bal door een tackle van achteren. Kurmisák verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Kurmisák de bal. Kurmisák draait met de bal, schiet en ... Güner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tankspor - Edremit spor 0:1

10e minuut.
Şuhutlu rent richting de bal. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas passt de bal zonder na te denken. Greenwood heeft problemen om de bal te vangen. Greenwood geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Üzülmezer is nu in balbezit. Kurmisák onderschept slim de pass. Kurmisák speelt de bal door. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tankspor - Edremit spor 0:2

16e minuut.
Şuhutlu rent richting de bal. Cabezas onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Durğut. Durğut krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Uçak probeert de bal met de borst te controleren. Kurmisák verovert de bal door een tackle van achteren. Cabezas heeft problemen om de bal te vangen. Cabezas haalt uit met een fantastische trap. Saygıner probeert de bal aan de voet te houden. Güner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Atik bereikt de bal nog maar net als eerste. Marín verovert de bal door een tackle van achteren. Marín probeert naar een medespeler te passen. Pop rent richting de bal. Pop haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Doeltrap. Szkiełko komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Inworp. Eroğlan met een snelle inworp. Ufarte probeert naar een medespeler te passen. Şuhutlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şuhutlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Gümüşler kopt de bal weg. Uçak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Greenwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Greenwood geeft een lange en hoge pass. Cabezas maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Saygıner geeft een lange en hoge pass. Inworp. Greenwood zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kurmisák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmisák geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Tankspor - Edremit spor 0:3

42e minuut.
Klungelig pakt Üzülmezer de bal. Kurmisák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmisák geeft een hoge lob. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Szkiełko bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Şuhutlu. Szkiełko raakt geblesseerd tijdens het duel. Szkiełko zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cabezas kopt de bal weg. Daar is Kurmisák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabezas rent richting de bal. Cabezas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tankspor - Edremit spor 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tankspor 71%, Edremit spor 29%.
Tankspor - Edremit spor 0:4

51e minuut.
Lubański onderschept slim de pass. Lubański speelt de bal door. Kurmisák is nu in balbezit. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tankspor - Edremit spor 0:5

53e minuut.
Turkal met een sublieme pass. Marín is nu in balbezit. Marín passt de bal met de wreef. Kurmisák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmisák schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Marín rent richting de bal. Marín passt de bal in één keer door. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas schiet op doel. Baray probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pop geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cabezas krijgt zijn hoofd ertegen. Güner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Uçak rent richting de bal. Szkiełko verovert de bal door een tackle van achteren. Szkiełko geeft de bal voor. Cabezas rent richting de bal. Cabezas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Turkal kopt de bal weg. Marín met een sublieme pass. Baray probeert de bal met de borst te controleren. Cabezas rent richting de bal. Cabezas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Schuster probeert naar een medespeler te passen. Daar is Uçak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Greenwood rent richting de bal. Kurmisák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmisák draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Greenwood speelt de bal door. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kurmisák de bal. Kurmisák haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Güner met een harde bal richting middenveld. Marín kopt de bal weg. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tankspor - Edremit spor 0:6

70e minuut.
Szkiełko onderschept slim de pass. Szkiełko passt de bal zonder na te denken. Kurmisák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmisák haalt uit met een fantastische trap. Güner maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Doeltrap. Tjøstheim komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Greenwood geeft de bal voor. Marín kopt de bal weg. Daar is Tjøstheim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas schiet op doel. Güner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Baray controleert de bal met de borst. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tankspor - Edremit spor 0:7

84e minuut.
Marín speelt de bal door. Greenwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Greenwood passt de bal in één keer door. Tjøstheim is nu in balbezit. Tjøstheim schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tankspor - Edremit spor 0:8

85e minuut.
Şuhutlu passt de bal in één keer door. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Marín bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marín rent richting de bal. Marín draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Üzülmezer bereikt de bal nog maar net als eerste. Marín verovert de bal door een tackle van achteren. Marín speelt de bal door. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tankspor 85%, Edremit spor 15%.
Tankspor - Edremit spor 0:8