Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vizespor Eflani_spor
dans Tactiek sss
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
13 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
45 gemiddelde waardering 49.9
uitmuntend Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
matig Verdedigen redelijk


2e minuut.
Tuấn Tú is nu in balbezit. Tuấn Tú geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Alpsoy de bal. Galatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Galatis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Dönmezoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Dönmezoğlu probeert naar een medespeler te passen. Kurşun is nu in balbezit. Kurşun schiet op doel. Wirth maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vizespor - Eflani_spor 1:0

7e minuut.
Ovuka rent richting de bal. Ovuka geeft een hoge lob. Klungelig pakt Çağıran de bal. Galatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Galatis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Klungelig pakt Dönmezoğlu de bal. Dönmezoğlu geeft de bal voor. Tunguz kopt de bal weg. Uzal bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Tuấn Tú probeert naar een medespeler te passen. Mirilovič is nu in balbezit. Mirilovič passt de bal zonder na te denken. Galatis is nu in balbezit. Galatis draait met de bal, schiet en ... Gürel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Tunguz heeft problemen om de bal te vangen. Azzara bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurşun verovert de bal door een tackle van achteren. Uzal is nu in balbezit. Uzal schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Döğer met een sublieme pass. Dönmezoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dönmezoğlu passt de bal met de wreef. Tunguz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunguz draait met de bal, schiet en ... Wirth verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vizespor - Eflani_spor 2:0

18e minuut.
Dönmezoğlu is nu in balbezit. Dönmezoğlu geeft de bal voor. Tunguz heeft problemen om de bal te vangen. Tunguz haalt uit met een fantastische trap. Ovcharov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tunguz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Uzal krijgt zijn hoofd ertegen. Wirth verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Azzara passt de bal in één keer door. Ovcharov rent richting de bal. Ovcharov geeft de bal voor. Galatis kan de bal niet met de borst controleren. Galatis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Kleszczewski speelt de bal door. Mirilovič is nu in balbezit. Mirilovič passt de bal zonder na te denken. Galatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Galatis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vizespor - Eflani_spor 2:1

36e minuut.
Furber geeft de bal voor. Klungelig pakt Koşar de bal. Galatis rent richting de bal. Galatis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vizespor - Eflani_spor 2:2

42e minuut.
Tunguz kopt de bal weg. Azzara rent richting de bal. Uzal onderschept slim de pass. Uzal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vizespor - Eflani_spor 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vizespor 54%, Eflani_spor 46%.
Vizespor - Eflani_spor 3:2

48e minuut.
Çağıran probeert de bal met de borst te controleren. Galatis is nu in balbezit. Alpsoy onderschept slim de pass. Furber bereikt de bal nog maar net als eerste. Furber draait met de bal, schiet en ... Gürel bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Gürel met een sublieme pass. Tunguz kopt de bal weg. Uzal rent richting de bal. Uzal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Daar is Koşar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuấn Tú is nu in balbezit. Tuấn Tú passt de bal met de wreef. Galatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Galatis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Kleszczewski geeft een hoge lob. Mendilci rent richting de bal. Mendilci probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tunguz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tunguz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Kutsalmış kopt de bal weg. Tunguz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ovcharov. Tunguz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kutsalmış zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wirth bokst de bal weg. Uzal rent richting de bal. Uzal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vizespor - Eflani_spor 4:2

58e minuut.
Dönmezoğlu rent richting de bal. Ovuka onderschept slim de pass. Ovuka geeft een hoge lob. Mirilovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirilovič geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Azzara kopt de bal weg. Daar is Çağıran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çağıran probeert naar een medespeler te passen. Uzal bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Mirilovič is nu in balbezit. Kutsalmış begaat een overtreding. Mirilovič is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kleszczewski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Galatis krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vizespor - Eflani_spor 4:3

65e minuut.
Mirilovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirilovič passt de bal zonder na te denken. Tuấn Tú bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Tú geeft een hoge lob. Galatis springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vizespor - Eflani_spor 4:4

73e minuut.
Mendilci bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendilci geeft een hoge lob. Tunguz rent richting de bal. Tunguz draait met de bal, schiet en ... Wirth maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vizespor - Eflani_spor 5:4

79e minuut.
Galatis rent richting de bal. Döğer verovert de bal door een tackle van achteren. Döğer geeft een lange en hoge pass. Uzal rent richting de bal. Uzal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Azzara verovert de bal door een tackle van achteren. Azzara passt de bal in één keer door. Ovuka geeft een lange en hoge pass. Galatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Galatis schiet op doel. Gürel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vizespor 54%, Eflani_spor 46%.
Vizespor - Eflani_spor 5:4