Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eflani_spor nuhspor
sss Tactiek 433
46% Balbezit 54%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 47.7
solide Schieten goed
solide Passen matig
matig Verdedigen solide


2e minuut.
Mello de Andrade speelt de bal door. Kocamaz is nu in balbezit. Kocamaz passt de bal met de wreef. Mello de Andrade rent richting de bal. Mello de Andrade haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wirth kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Erkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erkan schiet op doel. Azzara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mello de Andrade rent richting de bal. Mello de Andrade schiet op doel. Wirth kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gąbka rent richting de bal. Gąbka schiet op doel. Wirth verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Kocamaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocamaz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ovuka de bal. Gąbka is nu in balbezit. Gąbka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Tuấn Tú verovert de bal door een tackle van achteren. Tuấn Tú passt de bal in één keer door. Furber speelt de bal door. Galatis is nu in balbezit. Galatis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Daar is Galatis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łopaciński is nu in balbezit. Łopaciński geeft een lange en hoge pass. Kleszczewski is nu in balbezit. Ovuka geeft een hoge lob. Grieco bokst de bal weg. Galatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Galatis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eflani_spor - nuhspor 1:0

15e minuut.
Mirilovič probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tuấn Tú bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Tú passt de bal zonder na te denken. Galatis rent richting de bal. Galatis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Tuấn Tú bereikt de bal nog maar net als eerste. Durğut bereikt de bal nog maar net als eerste. Durğut passt de bal in één keer door. Konaković heeft problemen om de bal te vangen. Konaković draait met de bal, schiet en ... Wirth kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Mirilovič passt de bal in één keer door. Gniadek rent richting de bal. Potts legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gniadek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ovuka neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Grieco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Galatis rent richting de bal. Durğut legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Galatis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ovuka neemt zijn aanloop. Grieco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eflani_spor - nuhspor 2:0

44e minuut.
Konaković is nu in balbezit. Konaković passt de bal zonder na te denken. Gąbka is nu in balbezit. Gąbka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eflani_spor - nuhspor 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eflani_spor 43%, nuhspor 57%.
Eflani_spor - nuhspor 2:1

51e minuut.
Kocamaz is nu in balbezit. Kocamaz met een sublieme pass. Mello de Andrade rent richting de bal. Mello de Andrade geeft de bal voor. Gąbka heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Skolimowski rent richting de bal. Ovuka verovert de bal door een tackle van achteren. Ovuka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Furber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galatis probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Konaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Konaković geeft de bal voor. Klungelig pakt Azzara de bal. Erkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erkan haalt uit met een fantastische trap. Wirth verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Vitmajer heeft problemen om de bal te vangen. Mirilovič speelt de bal door. Tuấn Tú met een sublieme pass. Galatis is nu in balbezit. Galatis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eflani_spor - nuhspor 3:1

68e minuut.
Mello de Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Mello de Andrade geeft een hoge lob. Körler kan de bal niet met de borst controleren. Gąbka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąbka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Klungelig pakt Kleszczewski de bal. Gąbka bereikt de bal nog maar net als eerste. Azzara rent richting de bal. Gąbka verovert de bal door een tackle van achteren. Gąbka schiet op doel. Wirth verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mello de Andrade rent richting de bal. Mello de Andrade haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Ovcharov is nu in balbezit. Ovcharov geeft de bal voor. Gniadek rent richting de bal. Gniadek schiet op doel. Grieco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eflani_spor - nuhspor 4:1

89e minuut.
Kleszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleszczewski geeft de bal voor. Galatis heeft problemen om de bal te vangen. Galatis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eflani_spor - nuhspor 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eflani_spor 52%, nuhspor 48%.
Eflani_spor - nuhspor 5:1