Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karakartallıyız Vizespor
ATAK Tactiek yucak
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 43.5
solide Schieten uitmuntend
goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen redelijk


1e minuut.
Cesur passt de bal zonder na te denken. Carvalhosa speelt de bal door. Tunguz rent richting de bal. Tunguz haalt uit met een fantastische trap. Predenkiewicz probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dönmezoğlu met een snelle inworp. Tunguz is nu in balbezit. Tunguz schiet op doel. Pineda Ortiz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karakartallıyız - Vizespor 0:1

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dönmezoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tunguz is nu in balbezit. Tunguz draait met de bal, schiet en ... Pineda Ortiz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Karakartallıyız - Vizespor 0:2

10e minuut.
Klungelig pakt Atanasiu de bal. Atanasiu geeft de bal voor. Ogrodowczyk met een sublieme pass. Daar is Gîrbaciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gîrbaciu schiet op doel. Gürel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Lemmo is nu in balbezit. Uzal verovert de bal door een tackle van achteren. Uzal speelt de bal door. Tunguz rent richting de bal. Tunguz haalt uit met een fantastische trap. Pineda Ortiz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Karakartallıyız - Vizespor 0:3

14e minuut.
Maturan bereikt de bal nog maar net als eerste. Maturan speelt de bal door. Atan heeft problemen om de bal te vangen. Gîrbaciu is nu in balbezit. Gîrbaciu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Dönmezoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tunguz heeft problemen om de bal te vangen. Ogrodowczyk is nu in balbezit. Tunguz verovert de bal door een tackle van achteren. Tunguz haalt uit met een fantastische trap. Paal!

18e minuut.
Daar is Uzal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uzal passt de bal met de wreef. Kurşun is nu in balbezit. Tunguz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunguz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Ogrodowczyk kopt de bal weg. Cesur geeft een lange en hoge pass. Alpsoy controleert de bal met de borst. Gîrbaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gîrbaciu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Atan met een sublieme pass. Klungelig pakt Dönmezoğlu de bal. Dönmezoğlu probeert naar een medespeler te passen. Tunguz rent richting de bal. Tunguz draait met de bal, schiet en ... Pineda Ortiz bokst de bal weg.

24e minuut.
Uzal is nu in balbezit. Uzal met een sublieme pass. Tunguz is nu in balbezit. Tunguz haalt uit met een fantastische trap. Pineda Ortiz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Karakartallıyız - Vizespor 0:4

29e minuut.
Turek rent richting de bal. Turek passt de bal in één keer door. Ogrodowczyk rent richting de bal. Ogrodowczyk geeft een hoge lob. Alpsoy heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gürel met een harde bal richting middenveld. Uzal rent richting de bal. Uzal haalt uit met een fantastische trap. Pineda Ortiz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karakartallıyız - Vizespor 0:5

32e minuut.
Kurşun passt de bal met de wreef. Atanasiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dönmezoğlu onderschept slim de pass. Tunguz rent richting de bal. Tunguz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Uzal passt de bal zonder na te denken. Çağıran is nu in balbezit. Maturan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maturan krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Çağıran rent richting de bal. Maturan verovert de bal door een tackle van achteren. Maturan passt de bal met de wreef. Gîrbaciu rent richting de bal. Gîrbaciu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Çağıran is nu in balbezit. Çağıran passt de bal met de wreef. Tunguz rent richting de bal. Tunguz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karakartallıyız - Vizespor 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karakartallıyız 63%, Vizespor 37%.
Karakartallıyız - Vizespor 0:6

59e minuut.
Kurşun rent richting de bal. Tunguz speelt de bal door. Uzal is nu in balbezit. Uzal haalt uit met een fantastische trap. Pineda Ortiz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karakartallıyız - Vizespor 0:7

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gürel met een harde bal richting middenveld. Tunguz kopt de bal weg. Uzal bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Horozcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maturan onderschept slim de pass. Maturan passt de bal in één keer door. Gîrbaciu is nu in balbezit. Gîrbaciu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Karakartallıyız - Vizespor 1:7

73e minuut.
Tunguz rent richting de bal. Tunguz passt de bal met de wreef. Uzal bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzal schiet op doel. Kalinov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Çağıran geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pineda Ortiz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Döğer probeert de bal aan de voet te houden. Alpsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpsoy geeft de bal voor. Tunguz rent richting de bal. Tunguz draait met de bal, schiet en ... Pineda Ortiz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karakartallıyız 58%, Vizespor 42%.
Karakartallıyız - Vizespor 1:7