Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
World Cup Winner bigteamarena
Normal Tactiek güzel2
40% Balbezit 60%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 39.4
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen matig
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Moschitto geeft de bal voor. Daar is Romero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ersev bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero verovert de bal door een tackle van achteren. Romero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Beşenk onderschept slim de pass. Buffa verovert de bal door een tackle van achteren. Buffa met een sublieme pass. Otağ heeft problemen om de bal te vangen. Otağ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
World Cup Winner - bigteamarena 0:1

11e minuut.
Beşenk controleert de bal met de borst. Beşenk passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Ersev de bal onder controle te krijgen. Otağ is nu in balbezit. Otağ haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lahanacı trapt de bal weg. Caymaz kopt de bal weg. Daar is Romero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romero speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
World Cup Winner - bigteamarena 0:2

18e minuut.
Klungelig pakt Moschitto de bal. Moschitto met een sublieme pass. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero geeft de bal voor. Otağ krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
World Cup Winner - bigteamarena 0:3

19e minuut.
Kenevir speelt de bal door. Gülaçar is nu in balbezit. Otağ is nu in balbezit. Otağ draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Lahanacı met een harde bal richting middenveld. Buffa kopt de bal weg. Otağ is nu in balbezit. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Caymaz kopt de bal weg. Romero is nu in balbezit. Romero geeft een lange en hoge pass. Otağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Otağ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
World Cup Winner - bigteamarena 0:4

30e minuut.
Moschitto is nu in balbezit. Camdan onderschept slim de pass. Buffa speelt de bal door. Otağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Otağ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
World Cup Winner - bigteamarena 0:5

31e minuut.
Beşenk heeft problemen om de bal te vangen. Romero rent richting de bal. Beşenk onderschept slim de pass. Otağ verovert de bal door een tackle van achteren. Otağ draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Hilalsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilalsoy passt de bal zonder na te denken. Otağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Otağ schiet op doel. Lahanacı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
World Cup Winner - bigteamarena 0:6

40e minuut.
Ersev kopt de bal weg. Caymaz is nu in balbezit. Caymaz passt de bal in één keer door. Romero rent richting de bal. Romero haalt uit met een fantastische trap. Lahanacı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
World Cup Winner - bigteamarena 0:7

44e minuut.
Moschitto probeert de bal met de borst te controleren. Moschitto met een sublieme pass. Romero rent richting de bal. Romero haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ersev de bal onder controle te krijgen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: World Cup Winner 80%, bigteamarena 20%.
World Cup Winner - bigteamarena 0:7

47e minuut.
Hilalsoy met een sublieme pass. Otağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Otağ passt de bal in één keer door. Romero is nu in balbezit. Romero haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
World Cup Winner - bigteamarena 0:8

47e minuut.
Gülaçar speelt de bal door. Otağ heeft problemen om de bal te vangen. Otağ haalt uit met een fantastische trap. Lahanacı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Berke geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moschitto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Romero rent richting de bal. Romero geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Camdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Moschitto onderschept slim de pass. Moschitto probeert naar een medespeler te passen. Romero controleert de bal met de borst. Romero haalt uit met een fantastische trap. Lahanacı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Hilalsoy passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Otağ de bal. Ersev rent richting de bal. Otağ verovert de bal door een tackle van achteren. Otağ draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Berke heeft problemen om de bal te vangen. Buffa is nu in balbezit. Buffa haalt uit met een fantastische trap. Lahanacı probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Moschitto passt de bal met de wreef. Caymaz met een sublieme pass. Romero is nu in balbezit. Romero schiet op doel. Berke probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Camdan is nu in balbezit. Moschitto verovert de bal door een tackle van achteren. Moschitto geeft de bal voor. Otağ rent richting de bal. Otağ schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Otağ kan de bal niet met de borst controleren. Otağ passt de bal met de wreef. Romero is nu in balbezit. Romero schiet op doel. Lahanacı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
World Cup Winner - bigteamarena 0:9

82e minuut.
Moschitto met een snelle inworp. Daar is Caymaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caymaz geeft een lange en hoge pass. Otağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Otağ draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: World Cup Winner 79%, bigteamarena 21%.
World Cup Winner - bigteamarena 0:9