Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bigteamarena World Cup Winner
güzel2 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
26% Spel op eigen helft 74%
35 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.2 gemiddelde waardering 17.5
solide Schieten zwak
matig Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


7e minuut.
Lahanacı met een harde bal richting middenveld. Usta kopt de bal weg. Daar is Gündüzer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romero is nu in balbezit. Romero haalt uit met een fantastische trap. Lahanacı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Canbahar rent richting de bal. Canbahar geeft een lange en hoge pass. Romero rent richting de bal. Romero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Inworp. Hilalsoy met een snelle inworp. Beşenk is nu in balbezit. Buffa rent richting de bal. Buffa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Beşenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Moschitto onderschept slim de pass. Buffa speelt de bal door. Klungelig pakt Romero de bal. Romero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal! Otağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Otağ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bigteamarena - World Cup Winner 1:0

35e minuut.
Çilen geeft een lange en hoge pass. Otağ rent richting de bal. Otağ speelt de bal door. Romero is nu in balbezit. Romero schiet op doel. Lahanacı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Ersev geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hilalsoy met een snelle inworp. Otağ rent richting de bal. Otağ schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Camdan verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Moschitto zal de hoekschop nemen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Seyyar is nu in balbezit. Seyyar geeft een hoge lob. Ersev heeft problemen om de bal te vangen. Otağ verovert de bal door een tackle van achteren. Otağ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bigteamarena - World Cup Winner 2:0

43e minuut.
Buffa rent richting de bal. Buffa geeft een lange en hoge pass. Romero is nu in balbezit. Romero schiet op doel. Berke probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hilalsoy neemt de hoekschop. Lahanacı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Otağ de bal. Otağ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bigteamarena - World Cup Winner 3:0

45e minuut.
Camdan is nu in balbezit. Camdan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moschitto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Seyyar geeft een hoge lob. Lahanacı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bigteamarena - World Cup Winner 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bigteamarena 32%, World Cup Winner 68%.
bigteamarena - World Cup Winner 4:0

46e minuut.
Kenevir is nu in balbezit. Kenevir passt de bal in één keer door. Başarır is nu in balbezit. Hilalsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilalsoy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moschitto met een snelle inworp. Buffa geeft een hoge lob. Otağ rent richting de bal. Otağ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bigteamarena - World Cup Winner 5:0

52e minuut.
Ersev geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hilalsoy met de inworp. Buffa rent richting de bal. Buffa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Moschitto passt de bal met de wreef. Buffa is nu in balbezit. Buffa met een sublieme pass. Romero rent richting de bal. Romero draait met de bal, schiet en ... Lahanacı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Moschitto met een snelle inworp. Buffa is nu in balbezit. Buffa geeft een hoge lob. Gündüzer probeert de bal aan de voet te houden. Otağ maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bigteamarena - World Cup Winner 6:0

59e minuut.
Hilalsoy geeft een lange en hoge pass. Otağ rent richting de bal. Otağ passt de bal met de wreef. Buffa is nu in balbezit. Buffa schiet op doel. Lahanacı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Beşenk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Otağ rent richting de bal. Ersev bereikt de bal nog maar net als eerste. Otağ verovert de bal door een tackle van achteren. Otağ draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

66e minuut.
Moschitto geeft de bal voor. Otağ rent richting de bal. Romero rent richting de bal. Romero schiet op doel. Lahanacı probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Hilalsoy met een snelle inworp. Buffa probeert naar een medespeler te passen. Ersev bereikt de bal nog maar net als eerste. Otağ verovert de bal door een tackle van achteren. Otağ haalt uit met een fantastische trap. Lahanacı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Moschitto kopt de bal weg. Romero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Camdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero verovert de bal door een tackle van achteren. Romero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bigteamarena - World Cup Winner 7:0

78e minuut.
Usta geeft een lange en hoge pass. Romero kopt de bal weg. Otağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Otağ draait met de bal, schiet en ... Buffa probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
bigteamarena - World Cup Winner 8:0

79e minuut.
Hilalsoy passt de bal in één keer door. Buffa heeft problemen om de bal te vangen. Buffa passt de bal in één keer door. Otağ is nu in balbezit. Otağ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bigteamarena - World Cup Winner 9:0

87e minuut.
Buffa heeft problemen om de bal te vangen. Buffa speelt de bal door. Ersev heeft problemen om de bal te vangen. Otağ rent richting de bal. Otağ schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gündüzer rent richting de bal. Romero verovert de bal door een tackle van achteren. Romero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bigteamarena - World Cup Winner 10:0

88e minuut.
Hilalsoy kopt de bal weg. Otağ heeft problemen om de bal te vangen. Berke is nu in balbezit. Otağ is nu in balbezit. Otağ draait met de bal, schiet en ... Lahanacı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Moschitto neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Berke de bal. Otağ is nu in balbezit. Otağ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bigteamarena - World Cup Winner 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bigteamarena 21%, World Cup Winner 79%.
bigteamarena - World Cup Winner 11:0