Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nuhspor Vizespor
433 Tactiek yucak
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.6 gemiddelde waardering 37.4
solide Schieten formidabel
matig Passen matig
goed Verdedigen matig


2e minuut.
Cebesoy raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Erkan komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Dönmezoğlu neemt de hoekschop. Daar is Potts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurşun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurşun haalt uit met een fantastische trap. Grieco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nuhspor - Vizespor 0:1

8e minuut.
Kocamaz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gąbka de bal. Mello de Andrade rent richting de bal. Daar is Mello de Andrade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mello de Andrade draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Fathi probeert de bal aan de voet te houden. Düdükçü rent richting de bal. Düdükçü probeert naar een medespeler te passen. Kurşun rent richting de bal. Kurşun schiet op doel. Grieco bokst de bal weg.

10e minuut.
Potts geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zaferekoşan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kurşun is nu in balbezit. Kurşun schiet op doel. Grieco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Gąbka is nu in balbezit. Atan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gąbka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kocamaz met een snel genomen vrije trap. Gąbka rent richting de bal. Gürel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gąbka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąbka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
nuhspor - Vizespor 1:1

23e minuut.
Gökdeniz met een sublieme pass. Durğut is nu in balbezit. Durğut geeft de bal voor. Daar is Gąbka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gąbka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nuhspor - Vizespor 2:1

24e minuut.
Ceviz passt de bal met de wreef. Düdükçü is nu in balbezit. Düdükçü passt de bal zonder na te denken. Uzal rent richting de bal. Uzal schiet op doel. Grieco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Gąbka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceviz verovert de bal door een tackle van achteren. Fathi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fathi krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Zaferekoşan rent richting de bal. Zaferekoşan speelt de bal door. Kurşun met een sublieme pass. Uzal rent richting de bal. Uzal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
nuhspor - Vizespor 2:2

40e minuut.
Gürel probeert naar een medespeler te passen. Kurşun kopt de bal weg. Łopaciński heeft problemen om de bal te vangen. Uzal is nu in balbezit. Uzal haalt uit met een fantastische trap. Grieco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Fathi bereikt de bal nog maar net als eerste. Konaković is nu in balbezit. Daar is Konaković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konaković geeft een lange en hoge pass. Mello de Andrade krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nuhspor 55%, Vizespor 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
nuhspor - Vizespor 2:2

46e minuut.
Potts is nu in balbezit. Potts geeft de bal voor. Baykan controleert de bal met de borst. Mello de Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Mello de Andrade schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Kocamaz met een sublieme pass. Dönmezoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dönmezoğlu passt de bal met de wreef. Uzal rent richting de bal. Uzal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Durğut geeft een lange en hoge pass. Mello de Andrade kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Oraloğlu de bal onder controle te krijgen. Fathi is nu in balbezit. Fathi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Ceviz is nu in balbezit. Ceviz passt de bal zonder na te denken. Uzal is nu in balbezit. Klungelig pakt Uzal de bal. Uzal draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Kurşun controleert de bal met de borst. Kocamaz met een sublieme pass. Durğut met een sublieme pass. Fathi rent richting de bal. Fathi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Vitmajer bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitmajer geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mello de Andrade de bal. Mello de Andrade schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nuhspor - Vizespor 3:2

72e minuut.
Konaković geeft een hoge lob. Klungelig pakt Oraloğlu de bal. Gąbka rent richting de bal. Gąbka draait met de bal, schiet en ... Gürel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nuhspor - Vizespor 4:2

77e minuut.
Ceviz verovert de bal door een tackle van achteren. Ceviz geeft een lange en hoge pass. Potts geeft een hoge lob. Gąbka is nu in balbezit. Gąbka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Atan passt de bal zonder na te denken. Oraloğlu is nu in balbezit. Oraloğlu geeft een hoge lob. Uzal rent richting de bal. Uzal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Baykan geeft een hoge lob. Potts geeft de bal voor. Atan controleert de bal met de borst. Fathi rent richting de bal. Fathi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Vitmajer speelt de bal door. Klungelig pakt Erkan de bal. Zaferekoşan begaat een overtreding. Erkan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vitmajer zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Daar is Düdükçü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konaković is nu in balbezit. Konaković passt de bal zonder na te denken. Fathi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fathi haalt uit met een fantastische trap. Gürel bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nuhspor 38%, Vizespor 62%.
nuhspor - Vizespor 4:2