Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karakartallıyız Eflani_spor
ATAK Tactiek sss
54% Balbezit 46%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
45.3 gemiddelde waardering 49.4
solid Schieten good
good Passen good
solid Verdedigen average


5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Predenkiewicz met een harde bal richting middenveld. Gîrbaciu kopt de bal weg. Ogrodowczyk is nu in balbezit. Ogrodowczyk geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Klungelig pakt Ogrodowczyk de bal. Ogrodowczyk geeft een hoge lob. Gîrbaciu is nu in balbezit. Gîrbaciu haalt uit met een fantastische trap. Wirth probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Karakartallıyız - Eflani_spor 1:0

18e minuut.
Daar is Ovcharov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kleszczewski is nu in balbezit. Gîrbaciu is nu in balbezit. Kleszczewski onderschept slim de pass. Tuấn Tú geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Azzara met een sublieme pass. Ovuka probeert naar een medespeler te passen. Carvalhosa is nu in balbezit. Gniadek verovert de bal door een tackle van achteren. Gniadek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Ogrodowczyk rent richting de bal. Klungelig pakt Ogrodowczyk de bal. Ogrodowczyk passt de bal met de wreef. Gîrbaciu rent richting de bal. Gîrbaciu schiet op doel. Wirth kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Ogrodowczyk geeft een lange en hoge pass. Cesur kopt de bal weg. Mirilovič probeert naar een medespeler te passen. Gniadek rent richting de bal. Gniadek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Predenkiewicz de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Atanasiu kopt de bal weg. Ogrodowczyk rent richting de bal. Furber tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Furber krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Tuấn Tú passt de bal met de wreef. Gniadek rent richting de bal. Kalinov probeert naar een medespeler te passen. Gniadek rent richting de bal. Gniadek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Klungelig pakt Galatis de bal. Pineda Ortiz probeert naar een medespeler te passen. Gîrbaciu kopt de bal weg. Maturan rent richting de bal. Maturan geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karakartallıyız 63%, Eflani_spor 37%.
Karakartallıyız - Eflani_spor 1:0

54e minuut.
Mirilovič rent richting de bal. Mirilovič passt de bal in één keer door. Atanasiu probeert naar een medespeler te passen. Ogrodowczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogrodowczyk draait met de bal, schiet en ... Wirth bokst de bal weg.

60e minuut.
Körler heeft problemen om de bal te vangen. Ovuka probeert naar een medespeler te passen. Furber probeert naar een medespeler te passen. Gniadek rent richting de bal. Gniadek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Carvalhosa geeft de bal voor. Gîrbaciu rent richting de bal. Gîrbaciu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Cesur passt de bal met de wreef. Körler is nu in balbezit. Körler geeft een lange en hoge pass. Daar is Maturan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maturan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Carvalhosa is nu in balbezit. Carvalhosa speelt de bal door. Lemmo heeft problemen om de bal te vangen. Gniadek rent richting de bal. Gniadek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Gîrbaciu passt de bal zonder na te denken. Ogrodowczyk is nu in balbezit. Ogrodowczyk passt de bal zonder na te denken. Gîrbaciu is nu in balbezit. Gîrbaciu draait met de bal, schiet en ... Wirth verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karakartallıyız 57%, Eflani_spor 43%.
Karakartallıyız - Eflani_spor 1:0