Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bigteamarena Eflani_spor
güzel2 Tactiek sss
54% Balbezit 46%
54% Spel op eigen helft 46%
13 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 9
42.5 gemiddelde waardering 50.5
solid Schieten very good
average Passen solid
good Verdedigen adequate


1e minuut.
Mirilovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniadek met een sublieme pass. Tuấn Tú speelt de bal door. Galatis is nu in balbezit. Galatis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Usta geeft een hoge lob. Otağ met een sublieme pass. Hilalsoy speelt de bal door. Furber rent richting de bal. Furber geeft een lange en hoge pass. Karaçaylı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Mirilovič rent richting de bal. Mirilovič geeft de bal voor. Galatis rent richting de bal. Galatis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bigteamarena - Eflani_spor 0:1

10e minuut.
Buffa is nu in balbezit. Buffa geeft een lange en hoge pass. Otağ is nu in balbezit. Otağ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
bigteamarena - Eflani_spor 1:1

12e minuut.
Furber met een sublieme pass. Mirilovič rent richting de bal. Mirilovič geeft de bal voor. Galatis rent richting de bal. Galatis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Körler geeft de bal voor. Galatis is nu in balbezit. Galatis geeft de bal voor. Gniadek is nu in balbezit. Gniadek haalt uit met een fantastische trap. Karaçaylı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bigteamarena - Eflani_spor 1:2

20e minuut.
Ovuka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Çilen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mirilovič geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Çilen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gniadek is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mirilovič zal de hoekschop nemen. Gniadek springt en kopt de bal. Karaçaylı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bigteamarena - Eflani_spor 1:3

27e minuut.
Klungelig pakt Buffa de bal. Caymaz is nu in balbezit. Caymaz met een sublieme pass. Galatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Galatis haalt uit met een fantastische trap. Karaçaylı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Kleszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleszczewski geeft een hoge lob. Galatis rent richting de bal. Galatis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bigteamarena - Eflani_spor 1:4

31e minuut.
Klungelig pakt Caymaz de bal. Gniadek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniadek passt de bal met de wreef. Galatis is nu in balbezit. Galatis haalt uit met een fantastische trap. Karaçaylı bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Usta geeft de bal voor. Buffa met een sublieme pass. Hilalsoy heeft problemen om de bal te vangen. Furber bereikt de bal nog maar net als eerste. Furber geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Hilalsoy met een sublieme pass. Otağ heeft problemen om de bal te vangen. Buffa rent richting de bal. Otağ rent richting de bal. Otağ draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Hilalsoy probeert naar een medespeler te passen. Buffa bereikt de bal nog maar net als eerste. Körler rent richting de bal. Otağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Otağ haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bigteamarena 64%, Eflani_spor 36%.
bigteamarena - Eflani_spor 1:4

51e minuut.
Buffa geeft een lange en hoge pass. Daar is Kleszczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romero probeert naar een medespeler te passen. Otağ rent richting de bal. Otağ draait met de bal, schiet en ... Wirth verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Inworp. Moschitto met de inworp. Buffa speelt de bal door. Otağ rent richting de bal. Otağ draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Galatis controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Caymaz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Romero rent richting de bal. Romero draait met de bal, schiet en ... Wirth maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bigteamarena - Eflani_spor 2:4

61e minuut.
Mirilovič geeft een lange en hoge pass. Gniadek controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Caymaz neemt vlug de vrije trap. Otağ rent richting de bal. Otağ haalt uit met een fantastische trap. Wirth verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Buitenspel voor Galatis. Goede buitenspelval van de verdediging. Caymaz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Otağ rent richting de bal. Otağ schiet op doel. Wirth werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Klungelig pakt Otağ de bal. Körler bereikt de bal nog maar net als eerste. Körler geeft de bal voor. Furber rent richting de bal. Furber geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Azzara geeft een lange en hoge pass. Usta onderschept slim de pass. Gniadek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniadek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Wirth met een sublieme pass. Furber met een sublieme pass. Galatis is nu in balbezit. Galatis draait met de bal, schiet en ... Karaçaylı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bigteamarena - Eflani_spor 2:5

83e minuut.
Buffa bereikt de bal nog maar net als eerste. Buffa passt de bal zonder na te denken. Hilalsoy met een sublieme pass. Otağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Otağ schiet op doel. Wirth kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Otağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Körler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Otağ raakt geblesseerd tijdens het duel. Körler geeft een hoge lob. Caymaz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Otağ heeft problemen om de bal te vangen. Otağ haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Doeltrap. Wirth trapt de bal weg van het doel. Mirilovič kopt de bal weg. Furber bereikt de bal nog maar net als eerste. Furber geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Usta verovert de bal door een tackle van achteren. Tuấn Tú onderschept slim de pass. Tuấn Tú geeft een lange en hoge pass. Gniadek is nu in balbezit. Gniadek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bigteamarena 44%, Eflani_spor 56%.
bigteamarena - Eflani_spor 2:5