Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eflani_spor bigteamarena
sss Tactiek güzel2
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
24 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
49.2 gemiddelde waardering 41.4
solid Schieten good
solid Passen average
average Verdedigen good


2e minuut.
Tuấn Tú kopt de bal weg. Çilen is nu in balbezit. Mirilovič verovert de bal door een tackle van achteren. Gniadek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniadek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Mirilovič met een sublieme pass. Çilen onderschept slim de pass. Galatis rent richting de bal. Galatis haalt uit met een fantastische trap. Karaçaylı probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Ovuka kopt de bal weg. Canbahar heeft problemen om de bal te vangen. Furber speelt de bal door. Galatis is nu in balbezit. Galatis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Karaçaylı trapt de bal weg. Hilalsoy kopt de bal weg. Otağ is nu in balbezit. Otağ schiet op doel. Wirth bokst de bal weg.

9e minuut.
Wirth trapt de bal weg. Seyyar probeert de bal met de borst te controleren. Tuấn Tú speelt de bal door. Galatis is nu in balbezit. Galatis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Çilen geeft de bal voor. Inworp. Ovuka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Furber bereikt de bal nog maar net als eerste. Furber schiet op doel. Karaçaylı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Ovcharov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ovuka met een sublieme pass. Tuấn Tú is nu in balbezit. Tuấn Tú geeft een lange en hoge pass. Galatis springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Moschitto met de inworp. Buffa rent richting de bal. Buffa passt de bal met de wreef. Otağ rent richting de bal. Otağ haalt uit met een fantastische trap. Wirth bokst de bal weg.

32e minuut.
Moschitto passt de bal met de wreef. Seyyar rent richting de bal. Buffa speelt de bal door. Otağ heeft problemen om de bal te vangen. Otağ haalt uit met een fantastische trap. Wirth kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Otağ rent richting de bal. Otağ draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Ovcharov kopt de bal weg. Klungelig pakt Tuấn Tú de bal. Tuấn Tú passt de bal in één keer door. Mirilovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirilovič geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Galatis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karaçaylı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Galatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Galatis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eflani_spor - bigteamarena 1:0

41e minuut.
Ovuka passt de bal met de wreef. Tuấn Tú heeft problemen om de bal te vangen. Tuấn Tú speelt de bal door. Galatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Galatis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Otağ geeft de bal voor. Moschitto controleert de bal met de borst. Mirilovič is nu in balbezit. Gniadek rent richting de bal. Gniadek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eflani_spor 43%, bigteamarena 57%.
Eflani_spor - bigteamarena 1:0

47e minuut.
Kleszczewski probeert naar een medespeler te passen. Mirilovič is nu in balbezit. Mirilovič passt de bal met de wreef. Gniadek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniadek draait met de bal, schiet en ... Karaçaylı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Çilen bereikt de bal nog maar net als eerste. Galatis verovert de bal door een tackle van achteren. Galatis schiet op doel. Paal!

52e minuut.
Galatis passt de bal met de wreef. Tuấn Tú met een sublieme pass. Gniadek is nu in balbezit. Gniadek haalt uit met een fantastische trap. Çilen probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Eflani_spor - bigteamarena 2:0

65e minuut.
Furber bereikt de bal nog maar net als eerste. Canbahar onderschept slim de pass. Galatis verovert de bal door een tackle van achteren. Galatis haalt uit met een fantastische trap. Karaçaylı werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Na een snelle pass probeert Usta de bal onder controle te krijgen. Gniadek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniadek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Galatis is nu in balbezit. Galatis speelt de bal door. Tuấn Tú heeft problemen om de bal te vangen. Tuấn Tú schiet op doel. Karaçaylı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eflani_spor - bigteamarena 3:0

67e minuut.
Ovuka passt de bal zonder na te denken. Tuấn Tú rent richting de bal. Ovuka met een sublieme pass. Furber bereikt de bal nog maar net als eerste. Furber schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Gniadek met een sublieme pass. Daar is Furber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Furber probeert naar een medespeler te passen. Galatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Galatis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Buffa is nu in balbezit. Buffa met een sublieme pass. Otağ rent richting de bal. Otağ haalt uit met een fantastische trap. Wirth maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eflani_spor - bigteamarena 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eflani_spor 38%, bigteamarena 62%.
Eflani_spor - bigteamarena 3:1