Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
xaçort spor Vizespor
Normal Tactiek yucak
43% Balbezit 57%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 43.8
slecht Schieten uitmuntend
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen matig


1e minuut.
Çağıran speelt de bal door. Kurşun is nu in balbezit. Tunguz rent richting de bal. Tunguz draait met de bal, schiet en ... Kalamış kopt de bal weg. Kırıntılı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Yedisoy kopt de bal weg. Uzal is nu in balbezit. Terzi begaat een overtreding. Terzi krijgt een gele kaart. Uzal raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zambak komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Yedisoy probeert naar een medespeler te passen. Dönmezoğlu rent richting de bal. Dönmezoğlu passt de bal in één keer door. Tunguz is nu in balbezit. Tunguz haalt uit met een fantastische trap. Kırıntılı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Doğan verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
xaçort spor - Vizespor 0:1

8e minuut.
Alpsoy is nu in balbezit. Horozcu is nu in balbezit. Horozcu passt de bal zonder na te denken. Zambak is nu in balbezit. Zambak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Horozcu heeft problemen om de bal te vangen. Koçlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Çağıran probeert naar een medespeler te passen. Kurşun rent richting de bal. Kurşun draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Kurşun onderschept slim de pass. Kurşun speelt de bal door. Çağıran met een sublieme pass. Daar is Zambak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zambak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Horozcu verovert de bal door een tackle van achteren. Terzi is nu in balbezit. Horozcu verovert de bal door een tackle van achteren. Zambak is nu in balbezit. Zambak draait met de bal, schiet en ... Kırıntılı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tunguz rent richting de bal. Tunguz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
xaçort spor - Vizespor 0:2

16e minuut.
Zambak met een sublieme pass. Dönmezoğlu is nu in balbezit. Dönmezoğlu passt de bal zonder na te denken. Tunguz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunguz schiet op doel. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Çağıran is nu in balbezit. Çağıran geeft een lange en hoge pass. Kurşun rent richting de bal. Tunguz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunguz schiet op doel. Kırıntılı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Keskinoğlu is nu in balbezit. Alpsoy onderschept slim de pass. Gökdeniz probeert naar een medespeler te passen. Tunguz rent richting de bal. Tunguz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Horozcu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Atan de bal. Yedisoy verovert de bal door een tackle van achteren. Yedisoy schiet op doel. Gürel probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Horozcu met een sublieme pass. Tunguz is nu in balbezit. Tunguz passt de bal in één keer door. Zambak rent richting de bal. Zambak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Zambak verovert de bal door een tackle van achteren. Kırıntılı met een sublieme pass. Terzi controleert de bal met de borst. Horozcu is nu in balbezit. Horozcu geeft een lange en hoge pass. Kırıntılı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Memiş heeft problemen om de bal te vangen. Tunguz rent richting de bal. Tunguz draait met de bal, schiet en ... Kırıntılı maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Kalamış probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
xaçort spor - Vizespor 0:3

39e minuut.
Kalamış rent richting de bal. Kurşun verovert de bal door een tackle van achteren. Tunguz is nu in balbezit. Tunguz haalt uit met een fantastische trap. Kırıntılı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
xaçort spor - Vizespor 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xaçort spor 76%, Vizespor 24%.
xaçort spor - Vizespor 0:4

47e minuut.
Dönmezoğlu met de inworp. Tunguz is nu in balbezit. Tunguz geeft een hoge lob. Kurşun is nu in balbezit. Kurşun schiet op doel. Kırıntılı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tunguz maakt een snoekduik en kopt de bal. Kırıntılı bokst de bal weg. Kalamış bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalamış geeft een lange en hoge pass. Yedisoy kopt de bal weg. Tunguz is nu in balbezit. Tunguz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Gökdeniz kopt de bal weg. Tunguz probeert de bal aan de voet te houden. Zambak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunguz rent richting de bal. Tunguz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
xaçort spor - Vizespor 0:5

50e minuut.
Kalamış geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dönmezoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tunguz is nu in balbezit. Tunguz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
xaçort spor - Vizespor 0:6

51e minuut.
Zambak verovert de bal door een tackle van achteren. Terzi is nu in balbezit. Terzi met een sublieme pass. Tunguz rent richting de bal. Tunguz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
xaçort spor - Vizespor 0:7

55e minuut.
Terzi probeert naar een medespeler te passen. Dönmezoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dönmezoğlu probeert naar een medespeler te passen. Tunguz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunguz haalt uit met een fantastische trap. Kırıntılı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Atan onderschept slim de pass. Gökdeniz rent richting de bal. Gökdeniz met een sublieme pass. Tunguz rent richting de bal. Tunguz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
xaçort spor - Vizespor 0:8

67e minuut.
Doğan geeft een lange en hoge pass. Horozcu kopt de bal weg. Daar is Zambak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zambak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
xaçort spor - Vizespor 0:9

69e minuut.
Memiş rent richting de bal. Tunguz onderschept slim de pass. Tunguz draait met de bal, schiet en ... Kalamış probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
xaçort spor - Vizespor 0:10

78e minuut.
Koçlar rent richting de bal. Zambak onderschept slim de pass. Zambak passt de bal in één keer door. Tunguz rent richting de bal. Tunguz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
xaçort spor - Vizespor 0:11

84e minuut.
Dönmezoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Dönmezoğlu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Doğan de bal. Tunguz is nu in balbezit. Tunguz haalt uit met een fantastische trap. Kırıntılı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Yedisoy controleert de bal met de borst. Dönmezoğlu rent richting de bal. Dönmezoğlu probeert naar een medespeler te passen. Tunguz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunguz schiet op doel. Kırıntılı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Eröz bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpsoy onderschept slim de pass. Alpsoy met een sublieme pass. Tunguz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunguz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xaçort spor 73%, Vizespor 27%.
xaçort spor - Vizespor 0:11