Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
World Cup Winner nuhspor
Normal Tactiek 433
39% Balbezit 61%
86% Spel op eigen helft 14%
1 Doelpogingen 45
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 44.5
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen solide


6e minuut.
Konaković met de inworp. Gündüzer verovert de bal door een tackle van achteren. Gąbka heeft problemen om de bal te vangen. Gąbka haalt uit met een fantastische trap. Lahanacı probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Ersev trapt de bal weg van het doel. Kenevir rent richting de bal. Skolimowski met een sublieme pass. Gąbka rent richting de bal. Gąbka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Gündüzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąbka verovert de bal door een tackle van achteren. Gąbka passt de bal met de wreef. Fathi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fathi draait met de bal, schiet en ... Lahanacı bokst de bal weg.

14e minuut.
Vitmajer verovert de bal door een tackle van achteren. Vitmajer geeft de bal voor. Fathi kopt de bal weg. Gąbka heeft problemen om de bal te vangen. Gąbka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Konaković rent richting de bal. Gündüzer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Konaković is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kałamarz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mello de Andrade kopt de bal weg. Ersev heeft problemen om de bal te vangen. Fathi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fathi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gąbka is nu in balbezit. Gąbka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Başarır bereikt de bal nog maar net als eerste. Konaković verovert de bal door een tackle van achteren. Konaković speelt de bal door. Mello de Andrade is nu in balbezit. Mello de Andrade draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Fathi is nu in balbezit. Fathi met een sublieme pass. Mello de Andrade rent richting de bal. Gąbka is nu in balbezit. Gąbka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
World Cup Winner - nuhspor 0:1

22e minuut.
Gülaçar onderschept slim de pass. Gülaçar passt de bal zonder na te denken. Daar is Başarır, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gąbka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąbka haalt uit met een fantastische trap. Lahanacı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Fathi speelt de bal door. Berke is nu in balbezit. Gąbka verovert de bal door een tackle van achteren. Mello de Andrade rent richting de bal. Mello de Andrade schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
World Cup Winner - nuhspor 0:2

25e minuut.
Klungelig pakt Gülaçar de bal. Fathi onderschept slim de pass. Gąbka is nu in balbezit. Fathi rent richting de bal. Fathi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Klungelig pakt Gündüzer de bal. Skolimowski is nu in balbezit. Skolimowski passt de bal met de wreef. Gąbka is nu in balbezit. Gąbka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Gąbka draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ersev de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cebesoy geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gąbka maakt een snoekduik en kopt de bal. Lahanacı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Na een snelle pass probeert Konaković de bal onder controle te krijgen. Skolimowski rent richting de bal. Skolimowski passt de bal zonder na te denken. Fathi is nu in balbezit. Fathi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Gündüzer met de inworp. Başarır bereikt de bal nog maar net als eerste. Konaković is nu in balbezit. Konaković schiet op doel. Lahanacı probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Fathi met een sublieme pass. Ersev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąbka onderschept slim de pass. Gąbka haalt uit met een fantastische trap. Lahanacı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
World Cup Winner - nuhspor 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: World Cup Winner 83%, nuhspor 17%.
World Cup Winner - nuhspor 0:3

51e minuut.
Cebesoy met een sublieme pass. Fathi bereikt de bal nog maar net als eerste. Konaković met een sublieme pass. Gąbka rent richting de bal. Gąbka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fathi rent richting de bal. Fathi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mello de Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Mello de Andrade haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Gąbka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mello de Andrade rent richting de bal. Mello de Andrade haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Gąbka is nu in balbezit. Gąbka passt de bal in één keer door. Fathi is nu in balbezit. Fathi haalt uit met een fantastische trap. Lahanacı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
World Cup Winner - nuhspor 0:4

59e minuut.
Gülaçar passt de bal zonder na te denken. Gündüzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fathi verovert de bal door een tackle van achteren. Gąbka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąbka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
World Cup Winner - nuhspor 0:5

60e minuut.
Ersev is nu in balbezit. Ersev met een sublieme pass. Klungelig pakt Gündüzer de bal. Gąbka is nu in balbezit. Gąbka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Mello de Andrade is nu in balbezit. Mello de Andrade geeft de bal voor. Gąbka rent richting de bal. Gąbka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
World Cup Winner - nuhspor 0:6

64e minuut.
Başarır verovert de bal door een tackle van achteren. Başarır geeft een lange en hoge pass. Skolimowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mello de Andrade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mello de Andrade haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Gąbka rent richting de bal. Gąbka passt de bal zonder na te denken. Fathi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fathi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Gąbka rent richting de bal. Ersev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąbka onderschept slim de pass. Fathi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fathi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gąbka is nu in balbezit. Gąbka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
World Cup Winner - nuhspor 0:7

71e minuut.
Skolimowski probeert naar een medespeler te passen. Cebesoy is nu in balbezit. Cebesoy geeft een lange en hoge pass. Fathi heeft problemen om de bal te vangen. Fathi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lahanacı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Lahanacı met een sublieme pass. Kałamarz kopt de bal weg. Konaković geeft een hoge lob. Gąbka rent richting de bal. Gąbka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Lahanacı met een sublieme pass. Kałamarz is nu in balbezit. Kałamarz met een sublieme pass. Gąbka is nu in balbezit. Gąbka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Mello de Andrade is nu in balbezit. Gąbka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mello de Andrade is nu in balbezit. Gąbka is nu in balbezit. Gąbka draait met de bal, schiet en ... Lahanacı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Kałamarz speelt de bal door. Konaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Konaković passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fathi de bal. Fathi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Cebesoy met een snelle inworp. Beşenk verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Gündüzer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mello de Andrade is nu in balbezit. Mello de Andrade schiet op doel. Lahanacı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Fathi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fathi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
World Cup Winner - nuhspor 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: World Cup Winner 88%, nuhspor 12%.
World Cup Winner - nuhspor 0:8