Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nuhspor World Cup Winner
433 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
22% Spel op eigen helft 78%
34 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 18.8
zeer goed Schieten zwak
goed Passen slecht
goed Verdedigen slecht


1e minuut.
Mello de Andrade met een sublieme pass. Cebesoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Cebesoy passt de bal in één keer door. Gąbka is nu in balbezit. Gąbka draait met de bal, schiet en ... Lahanacı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
nuhspor - World Cup Winner 1:0

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cebesoy met een snelle inworp. Mello de Andrade rent richting de bal. Mello de Andrade schiet op doel. Lahanacı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nuhspor - World Cup Winner 2:0

17e minuut.
Fathi passt de bal met de wreef. Konaković rent richting de bal. Konaković speelt de bal door. Gąbka rent richting de bal. Gąbka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nuhspor - World Cup Winner 3:0

19e minuut.
Mello de Andrade passt de bal zonder na te denken. Fathi rent richting de bal. Gąbka rent richting de bal. Gąbka draait met de bal, schiet en ... Lahanacı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nuhspor - World Cup Winner 4:0

21e minuut.
Berke met een harde bal richting middenveld. Skolimowski kopt de bal weg. Gündüzer controleert de bal met de borst. Gąbka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąbka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Lahanacı bokst de bal weg. Lahanacı speelt de bal door. Durğut kopt de bal weg. Klungelig pakt Başarır de bal. Fathi rent richting de bal. Fathi geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Gąbka de bal. Ersev is nu in balbezit. Gąbka verovert de bal door een tackle van achteren. Gąbka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nuhspor - World Cup Winner 5:0

26e minuut.
Mello de Andrade passt de bal met de wreef. Gündüzer probeert naar een medespeler te passen. Potts probeert naar een medespeler te passen. Gąbka rent richting de bal. Gąbka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Lahanacı trapt de bal weg. Skolimowski kopt de bal weg. Gąbka heeft problemen om de bal te vangen. Mello de Andrade rent richting de bal. Mello de Andrade haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Mello de Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Beşenk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mello de Andrade is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Skolimowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gąbka springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Skolimowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Konaković de bal. Konaković passt de bal in één keer door. Fathi is nu in balbezit. Fathi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Mello de Andrade rent richting de bal. Beşenk verovert de bal door een tackle van achteren. Beşenk probeert naar een medespeler te passen. Fathi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fathi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Skolimowski rent richting de bal. Kenevir rent richting de bal. Met opzet legt Skolimowski zijn tegenspeler op de grond. Skolimowski krijgt een gele kaart. Kenevir is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Beşenk met een snel genomen vrije trap. Gülaçar is nu in balbezit. Gülaçar schiet op doel. Grieco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Fathi verovert de bal door een tackle van achteren. Fathi met een sublieme pass. Mello de Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Mello de Andrade haalt uit met een fantastische trap. Lahanacı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nuhspor 24%, World Cup Winner 76%.
nuhspor - World Cup Winner 5:0

50e minuut.
Özer speelt de bal door. Durğut heeft problemen om de bal te vangen. Skolimowski speelt de bal door. Gąbka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąbka schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
nuhspor - World Cup Winner 6:0

52e minuut.
Cebesoy draait met de bal, schiet en ... Skolimowski controleert de bal met de borst. Skolimowski geeft een lange en hoge pass. Gąbka springt en kopt de bal. Lahanacı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nuhspor - World Cup Winner 7:0

54e minuut.
Klungelig pakt Konaković de bal. Konaković geeft de bal voor. Berke heeft problemen om de bal te vangen. Mello de Andrade rent richting de bal. Mello de Andrade schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nuhspor - World Cup Winner 8:0

56e minuut.
Konaković is nu in balbezit. Konaković passt de bal zonder na te denken. Ersev heeft problemen om de bal te vangen. Fathi verovert de bal door een tackle van achteren. Fathi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nuhspor - World Cup Winner 9:0

60e minuut.
Soyuer met de inworp. Cebesoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Cebesoy passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gąbka de bal. Gąbka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Lahanacı met een harde bal richting middenveld. Skolimowski kopt de bal weg. Mello de Andrade rent richting de bal. Gąbka rent richting de bal. Gąbka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Skolimowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mello de Andrade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mello de Andrade passt de bal met de wreef. Gąbka rent richting de bal. Gąbka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nuhspor - World Cup Winner 10:0

66e minuut.
Beşenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fathi is nu in balbezit. Fathi speelt de bal door. Gąbka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąbka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nuhspor - World Cup Winner 11:0

67e minuut.
Klungelig pakt Skolimowski de bal. Skolimowski geeft de bal voor. Mello de Andrade geeft een lange en hoge pass. Gąbka is nu in balbezit. Gąbka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Beşenk is nu in balbezit. Fathi verovert de bal door een tackle van achteren. Fathi met een sublieme pass. Mello de Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Mello de Andrade geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
nuhspor - World Cup Winner 12:0

71e minuut.
Camdan onderschept slim de pass. Camdan geeft een lange en hoge pass. Potts kopt de bal weg. Vitmajer bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitmajer geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gąbka rent richting de bal. Gąbka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nuhspor - World Cup Winner 13:0

72e minuut.
Gülaçar speelt de bal door. Kenevir heeft problemen om de bal te vangen. Beşenk rent richting de bal. Gąbka verovert de bal door een tackle van achteren. Gąbka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nuhspor - World Cup Winner 14:0

76e minuut.
Konaković passt de bal zonder na te denken. Mello de Andrade is nu in balbezit. Fathi geeft de bal voor. Gąbka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąbka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nuhspor - World Cup Winner 15:0

87e minuut.
Konaković met een sublieme pass. Gąbka is nu in balbezit. Gąbka passt de bal met de wreef. Mello de Andrade rent richting de bal. Mello de Andrade draait met de bal, schiet en ... Lahanacı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Daar is Beşenk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skolimowski is nu in balbezit. Skolimowski passt de bal zonder na te denken. Mello de Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Mello de Andrade schiet op doel. Lahanacı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
nuhspor - World Cup Winner 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nuhspor 20%, World Cup Winner 80%.
nuhspor - World Cup Winner 16:0