Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vizespor bigteamarena
yucak Tactiek güzel2
42% Balbezit 58%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.6 gemiddelde waardering 41.8
zeer goed Schieten solide
goed Passen matig
redelijk Verdedigen goed


4e minuut.
Moschitto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caymaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Caymaz geeft de bal voor. Daar is Otağ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Otağ schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Dönmezoğlu rent richting de bal. Canbahar verovert de bal door een tackle van achteren. Canbahar probeert naar een medespeler te passen. Otağ is nu in balbezit. Otağ schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Klungelig pakt Gökdeniz de bal. Buffa bereikt de bal nog maar net als eerste. Buffa passt de bal zonder na te denken. Otağ is nu in balbezit. Otağ geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Hilalsoy met een snelle inworp. Buffa bereikt de bal nog maar net als eerste. Buffa geeft een hoge lob. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Otağ passt de bal in één keer door. Romero is nu in balbezit. Romero passt de bal met de wreef. Otağ rent richting de bal. Otağ haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Alpsoy met een snelle inworp. Çağıran rent richting de bal. Çağıran passt de bal in één keer door. Romero rent richting de bal. Romero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Inworp. Moschitto met de inworp. Caymaz geeft een hoge lob. Romero kopt de bal weg. Otağ probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gürel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Hilalsoy is nu in balbezit. Hilalsoy geeft een hoge lob. Daar is Gökdeniz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romero is nu in balbezit. Romero schiet op doel. Gürel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Vizespor - bigteamarena 0:1

41e minuut.
Canbahar onderschept slim de pass. Hilalsoy is nu in balbezit. Gökdeniz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gökdeniz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vizespor 67%, bigteamarena 33%.
Vizespor - bigteamarena 0:1

46e minuut.
Çağıran geeft een lange en hoge pass. Usta geeft de bal voor. Otağ kopt de bal weg. Hilalsoy rent richting de bal. Hilalsoy geeft de bal voor. Gürel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Hilalsoy passt de bal in één keer door. Otağ is nu in balbezit. Döğer maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Döğer naar de kleedkamers voor een vroege douche. Otağ is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Buffa wilt de vrije trap nemen. Gürel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Caymaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Caymaz met een sublieme pass. Moschitto bereikt de bal nog maar net als eerste. Moschitto geeft de bal voor. Otağ krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Usta verovert de bal door een tackle van achteren. Usta geeft een hoge lob. Otağ is nu in balbezit. Otağ draait met de bal, schiet en ... Gürel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vizespor - bigteamarena 0:2

76e minuut.
Diestro passt de bal zonder na te denken. Caymaz rent richting de bal. Buffa speelt de bal door. Romero rent richting de bal. Romero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Horozcu heeft problemen om de bal te vangen. Caymaz geeft de bal voor. Otağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Otağ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vizespor - bigteamarena 0:3

85e minuut.
Horozcu is nu in balbezit. Caymaz rent richting de bal. Caymaz geeft de bal voor. Otağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Otağ haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Dönmezoğlu passt de bal zonder na te denken. Daar is Diestro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tunguz rent richting de bal. Tunguz heeft problemen om de bal te vangen. Tunguz draait met de bal, schiet en ... Görür kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vizespor 61%, bigteamarena 39%.
Vizespor - bigteamarena 0:3