Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eflani_spor xaçort spor
sss Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
18% Spel op eigen helft 82%
42 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
7 Buitenspel 2
49 gemiddelde waardering 21.7
solide Schieten slecht
solide Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Kleszczewski heeft problemen om de bal te vangen. Kleszczewski geeft een lange en hoge pass. Gniadek kopt de bal weg. Galatis is nu in balbezit. Galatis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eflani_spor - xaçort spor 1:0

5e minuut.
Tuấn Tú geeft de bal voor. Gniadek kopt de bal weg. Galatis rent richting de bal. Galatis haalt uit met een fantastische trap. Kırıntılı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eflani_spor - xaçort spor 2:0

7e minuut.
Inworp. Furber met de inworp. Azzara met een sublieme pass. Tuấn Tú geeft de bal voor. Gniadek maakt een snoekduik en kopt de bal. Kırıntılı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Gniadek is nu in balbezit. Doğan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gniadek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Galatis kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Eflani_spor - xaçort spor 3:0

11e minuut.
Mirilovič is nu in balbezit. Terzi is nu in balbezit. Mirilovič verovert de bal door een tackle van achteren. Mirilovič geeft een lange en hoge pass. Galatis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Balcıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Furber rent richting de bal. Furber passt de bal zonder na te denken. Gniadek is nu in balbezit. Gniadek haalt uit met een fantastische trap. Kırıntılı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Galatis is nu in balbezit. Galatis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eflani_spor - xaçort spor 4:0

15e minuut.
Doğan bereikt de bal nog maar net als eerste. Galatis verovert de bal door een tackle van achteren. Galatis probeert naar een medespeler te passen. Gniadek is nu in balbezit. Gniadek draait met de bal, schiet en ... Kırıntılı bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Eflani_spor - xaçort spor 5:0

17e minuut.
Mirilovič probeert naar een medespeler te passen. Tuấn Tú is nu in balbezit. Tuấn Tú passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Galatis de bal. Galatis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eflani_spor - xaçort spor 6:0

20e minuut.
Furber passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Galatis de bal. Kalamış tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kalamış krijgt een gele kaart. Galatis wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

21e minuut.
Memiş probeert de bal aan de voet te houden. Galatis rent richting de bal. Galatis passt de bal met de wreef. Gniadek is nu in balbezit. Gniadek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Körler geeft de bal voor. Galatis is nu in balbezit. Galatis passt de bal met de wreef. Gniadek is nu in balbezit. Gniadek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Tuấn Tú geeft een lange en hoge pass. Gniadek rent richting de bal. Doğan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Doğan krijgt een gele kaart. Gniadek raakt geblesseerd tijdens het duel. Galatis neemt de penalty, wat een uithaal! Kırıntılı bokst de bal weg. Galatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Galatis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eflani_spor - xaçort spor 7:0

29e minuut.
Mirilovič kopt de bal weg. Furber met een sublieme pass. Daar is Galatis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galatis haalt uit met een fantastische trap. Kalamış probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Mirilovič is nu in balbezit. Terzi onderschept slim de pass. Tuấn Tú onderschept slim de pass. Tuấn Tú geeft een lange en hoge pass. Gniadek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Tuấn Tú bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Tú passt de bal zonder na te denken. Gniadek rent richting de bal. Gniadek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eflani_spor - xaçort spor 8:0

33e minuut.
Daar is Koçlar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doğan rent richting de bal. Gniadek verovert de bal door een tackle van achteren. Gniadek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eflani_spor - xaçort spor 9:0

35e minuut.
Tuấn Tú speelt de bal door. Mirilovič heeft problemen om de bal te vangen. Mirilovič probeert naar een medespeler te passen. Gniadek is nu in balbezit. Gniadek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eflani_spor - xaçort spor 10:0

41e minuut.
Klungelig pakt Gniadek de bal. Mirilovič geeft de bal voor. Doğan probeert de bal met de borst te controleren. Gniadek rent richting de bal. Gniadek haalt uit met een fantastische trap. Kırıntılı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gniadek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniadek draait met de bal, schiet en ... Kırıntılı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eflani_spor - xaçort spor 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eflani_spor 16%, xaçort spor 84%.
Eflani_spor - xaçort spor 11:0

46e minuut.
Inworp. Ovcharov met een snelle inworp. Klungelig pakt Tuấn Tú de bal. Tuấn Tú geeft een lange en hoge pass. Galatis controleert de bal met de borst. Kırıntılı bokst de bal weg. Galatis rent richting de bal. Galatis schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Ovcharov geeft een hoge lob. Doğan kan de bal niet met de borst controleren. Gniadek rent richting de bal. Gniadek draait met de bal, schiet en ... Kırıntılı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eflani_spor - xaçort spor 12:0

50e minuut.
Mirilovič is nu in balbezit. Mirilovič passt de bal in één keer door. Galatis rent richting de bal. Galatis draait met de bal, schiet en ... Kalamış probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Mirilovič passt de bal in één keer door. Tuấn Tú heeft problemen om de bal te vangen. Tuấn Tú speelt de bal door. Galatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Galatis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Keskinoğlu controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Azzara maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Kalamış, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Galatis haalt uit met een fantastische trap. Kırıntılı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Doğan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniadek onderschept slim de pass. Gniadek draait met de bal, schiet en ... Kırıntılı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eflani_spor - xaçort spor 13:0

69e minuut.
Furber geeft de bal voor. Gniadek rent richting de bal. Doğan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Doğan krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Gniadek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Galatis zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Eflani_spor - xaçort spor 14:0

71e minuut.
Tuấn Tú rent richting de bal. Tuấn Tú geeft een hoge lob. Galatis is nu in balbezit. Galatis draait met de bal, schiet en ... Kırıntılı probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Kleszczewski geeft een hoge lob. Furber is nu in balbezit. Furber heeft problemen om de bal te vangen. Furber geeft een hoge lob. Gniadek maakt een snoekduik en kopt de bal. Kırıntılı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eflani_spor - xaçort spor 15:0

75e minuut.
Karagülle met een sublieme pass. Keskinoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Galatis verovert de bal door een tackle van achteren. Gniadek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniadek schiet op doel. Kırıntılı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Koçlar geeft de bal voor. Inworp. Mirilovič met de inworp. Gniadek is nu in balbezit. Gniadek geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Eflani_spor - xaçort spor 16:0

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mirilovič met de inworp. Gniadek geeft een lange en hoge pass. Galatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Galatis haalt uit met een fantastische trap. Kırıntılı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Eflani_spor - xaçort spor 17:0

87e minuut.
Eröz controleert de bal met de borst. Mirilovič onderschept slim de pass. Mirilovič geeft een lange en hoge pass. Galatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Galatis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eflani_spor 21%, xaçort spor 79%.
Eflani_spor - xaçort spor 17:0