Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
xaçort spor Eflani_spor
Normal Tactiek sss
46% Balbezit 54%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.2 gemiddelde waardering 44.5
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen solide
waardeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Kırıntılı met een harde bal richting middenveld. Karagülle kopt de bal weg. Ovuka geeft een hoge lob. Gniadek is nu in balbezit. Gniadek schiet op doel. Kırıntılı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Doğan heeft problemen om de bal te vangen. Gniadek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniadek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gniadek rent richting de bal. Doğan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gniadek raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ovuka neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
xaçort spor - Eflani_spor 0:1

5e minuut.
Galatis passt de bal met de wreef. Özartunç bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniadek verovert de bal door een tackle van achteren. Gniadek haalt uit met een fantastische trap. Kırıntılı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
xaçort spor - Eflani_spor 0:2

5e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kırıntılı niet meer kan verder spelen. Asiltürkoğlu komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Ovcharov kan de bal niet met de borst controleren. Tuấn Tú geeft de bal voor. Galatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Galatis draait met de bal, schiet en ... Asiltürkoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Asiltürkoğlu trapt de bal weg van het doel. Özartunç kan de bal niet met de borst controleren. Mirilovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirilovič geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Tuấn Tú is nu in balbezit. Tuấn Tú geeft een hoge lob. Galatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Galatis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Furber bereikt de bal nog maar net als eerste. Furber passt de bal zonder na te denken. Galatis is nu in balbezit. Galatis draait met de bal, schiet en ... Asiltürkoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
xaçort spor - Eflani_spor 0:3

17e minuut.
Özartunç is nu in balbezit. Tuấn Tú verovert de bal door een tackle van achteren. Tuấn Tú geeft de bal voor. Daar is Galatis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galatis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Azzara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovuka geeft een hoge lob. Gniadek is nu in balbezit. Gniadek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
xaçort spor - Eflani_spor 0:4

22e minuut.
Mirilovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirilovič geeft de bal voor. Gniadek kopt de bal weg. Daar is Galatis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galatis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
xaçort spor - Eflani_spor 0:5

26e minuut.
Gniadek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirilovič geeft een hoge lob. Galatis is nu in balbezit. Galatis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
xaçort spor - Eflani_spor 0:6

28e minuut.
Ovuka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Furber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Furber geeft de bal voor. Gniadek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniadek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Kalamış kopt de bal weg. Özartunç rent richting de bal. Tuấn Tú verovert de bal door een tackle van achteren. Tuấn Tú geeft een lange en hoge pass. Galatis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Özartunç bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirilovič onderschept slim de pass. Mirilovič speelt de bal door. Galatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Galatis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Ovuka kopt de bal weg. Furber probeert naar een medespeler te passen. Balcıoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Galatis rent richting de bal. Galatis draait met de bal, schiet en ... Asiltürkoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
xaçort spor - Eflani_spor 0:7

36e minuut.
Mirilovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirilovič met een sublieme pass. Gniadek is nu in balbezit. Gniadek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
xaçort spor - Eflani_spor 0:8

38e minuut.
Özartunç rent richting de bal. Tuấn Tú onderschept slim de pass. Tuấn Tú geeft een hoge lob. Galatis is nu in balbezit. Galatis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
xaçort spor - Eflani_spor 0:9

43e minuut.
Memiş probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ovuka met de inworp. Daar is Furber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Furber geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Keskinoğlu rent richting de bal. Ovcharov onderschept slim de pass. Ovcharov met een sublieme pass. Galatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Galatis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xaçort spor 82%, Eflani_spor 18%.
xaçort spor - Eflani_spor 0:9

46e minuut.
Özartunç rent richting de bal. Mirilovič onderschept slim de pass. Mirilovič met een sublieme pass. Gniadek rent richting de bal. Gniadek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
xaçort spor - Eflani_spor 0:10

47e minuut.
Özartunç is nu in balbezit. Gniadek rent richting de bal. Koçlar onderschept slim de pass. Mirilovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirilovič geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Mirilovič rent richting de bal. Mirilovič speelt de bal door. Doğan rent richting de bal. Gniadek verovert de bal door een tackle van achteren. Gniadek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
xaçort spor - Eflani_spor 0:11

53e minuut.
Tuấn Tú passt de bal in één keer door. Gniadek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniadek geeft een lange en hoge pass. Galatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Galatis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
xaçort spor - Eflani_spor 0:12

55e minuut.
Doeltrap. Kalamış met een harde bal richting middenveld. Koçlar heeft problemen om de bal te vangen. Mirilovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirilovič passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Koçlar rent richting de bal. Koçlar geeft een lange en hoge pass. Eröz kopt de bal weg. Gniadek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniadek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
xaçort spor - Eflani_spor 0:13

60e minuut.
Balcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Furber onderschept slim de pass. Furber probeert naar een medespeler te passen. Galatis heeft problemen om de bal te vangen. Galatis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Tuấn Tú bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Tú speelt de bal door. Galatis rent richting de bal. Galatis schiet op doel. Kalamış probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
xaçort spor - Eflani_spor 0:14

70e minuut.
Furber onderschept slim de pass. Furber speelt de bal door. Ovuka met een sublieme pass. Tuấn Tú is nu in balbezit. Tuấn Tú geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
xaçort spor - Eflani_spor 0:15

73e minuut.
Eröz verovert de bal door een tackle van achteren. Ovcharov rent richting de bal. Ovcharov geeft een hoge lob. Galatis is nu in balbezit. Galatis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Tuấn Tú geeft een lange en hoge pass. Furber probeert de bal met de borst te controleren. Furber speelt de bal door. Galatis is nu in balbezit. Galatis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Tuấn Tú kopt de bal weg. Daar is Mirilovič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mirilovič speelt de bal door. Galatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Galatis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
xaçort spor - Eflani_spor 0:16

79e minuut.
Daar is Tuấn Tú, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ovuka geeft een lange en hoge pass. Gniadek kopt de bal weg. Galatis is nu in balbezit. Galatis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Ovcharov met een snelle inworp. Mirilovič geeft een hoge lob. Furber geeft een lange en hoge pass. Gniadek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniadek haalt uit met een fantastische trap. Asiltürkoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Kalamış, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Kleszczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kleszczewski geeft een lange en hoge pass. Furber kopt de bal weg. Galatis is nu in balbezit. Galatis draait met de bal, schiet en ... Asiltürkoğlu bokst de bal weg.

85e minuut.
Galatis is nu in balbezit. Galatis passt de bal in één keer door. Gniadek heeft problemen om de bal te vangen. Gniadek haalt uit met een fantastische trap. Asiltürkoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Ovuka geeft een lange en hoge pass. Galatis kopt de bal weg. Gniadek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniadek draait met de bal, schiet en ... Asiltürkoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xaçort spor 77%, Eflani_spor 23%.
xaçort spor - Eflani_spor 0:16